Поліція з’ясовує обставини смерті однорічного хлопчика на Городенківщині

Намагання медиків врятувати життя однорічному хлопчикові, якого 1 травня з травмами голови доставили до лікувального закладу, виявилися марними – дитина учора померла.

Після отримання повідомлення про смерть малолітнього мешканця одного з сіл Городенківщини у відділенні інтенсивної терапії райлікарні працівники поліції розпочали перевірку причин та обставин, за яких малюк зазнав тілесних ушкоджень. повідомили у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Як наразі встановлено, дитина травмувалася ще наприкінці квітня. За словами батьків, хлопчик вдарився головою до ліжечка. Утім, до медиків вони звернулися лише за кілька днів, коли стан дитини значно погіршився. У лікарні попередньо було діагностовано тяжкі травми голови. Маленького пацієнта прооперували, але через чотири дні він все ж помер.

Причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи.
Також поліцейським належить встановити, зокрема, чи вдалося б врятувати дитину, якби батьки швидше звернулися за допомогою до медиків. У цій сім’ї виховують ще двох діток – чотирирічного хлопчика та дівчинку, якій виповнилося лише 4 місяці. Дотепер ця сім’я в поле зору працівників поліції не потрапляла.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.