У Китаї хочуть заборонити продаж iPhone 6 та iPhone 6 Plus

Судова тяжба між Apple і Samsung триває вже понад п’ять років. Спочатку одна з основних претензій купертінівців полягала в тому, що смартфон Galaxy S був схожий на iPhone, тому як його форма була «прямокутником зі скругленими кутами».

Apple-iPhone-SE

Дивно, але тепер і Apple звинувачують у копіюванні дизайну. Ще більш цікаво те, що обвинувач – китайська компанія. Baili звинувачує американську компанію в тому, що остання скопіювала дизайн її смартфона 100С, що продається під брендом 100+. Фото нижче дозволяє самостійно оцінити, чи дійсно Apple при створенні моделей iPhone 6 та iPhone 6 Plus (саме вони фігурують у позові) надихалася неймовірною витонченістю і гармонійністю форм китайського пристрою. В позові взагалі було написано, що “споживачі, за словами китайської компанії, не здатні виявити “найдрібніші відмінності” між цими смартфонами”

474799

Даний апарат надійшов у продаж ще в квітні 2014 року. Тобто до анонса iPhone 6. Варто відзначити, що Baili подала в суд на Apple деякий час назад і суд навіть прийняв рішення на користь китайського виробника, що загрожувало Купертінівському гігантові забороною на продаж своїх пристроїв в країні. Однак Apple швидко оскаржила рішення, подавши апеляцію, яку розглядатиме вже суд вищої інстанції. Поки справа знаходиться в розробці Apple має право продавати свої смартфони. Також важливим нюансом є той факт, що моделі iPhone 6s і 6s Plus з якихось причин в позові відсутні, хоча і мають такий же дизайн.

А аналітики з Уолл-стріт тим часом повідомили, що в 2017 році, через десять років з моменту виходу першого iPhone, компанія Apple запустить новий істотно змінений iPhone 8. Що ж стосується iPhone 7, анонс якого очікується цієї осені, то він, за словами аналітиків Credit Suisse, буде являти собою скромне оновлення.

Читайте також  Cкільки платять українським біженцям у різних країнах

В Credit Suisse вважають, що в число особливостей iPhone 8 увійдуть OLED-дисплей з вбудованою кнопкою Home, оновлений Taptic Engine, поліпшена камера і бездротова зарядка. Як пише AppleInsider, новий смартфон буде одягнений в скляний корпус, на відміну від попередника в алюмінієвому корпусі. За оцінками аналітиків, в 2018 році обсяг продажів iPhone складе 250 мільйонів, що дозволить Apple зайняти 39% ринку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.