Зеленського закликали “попрощатися” з Радою: “Минуле, про яке час забути”

Слуга народу почув цінну пораду

Юрист Михайло Шнайдер поділився думками про те, чому ЦВК затягувала процедуру оголошення переможця виборів президента Володимира Зеленського.

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

“Причина такої неквапливості проста і банальна – не дати новому Президенту можливість розпустити парламент. Той самий парламент, який на даний момент налічує 423 народних депутати. Я особисто знайомий з дев’ятьма з них. І з цих дев’яти чесними і порядними є тільки двоє. З 423 народних обранців набереться від сили два десятки, адекватних і розумних людей. Ну а решта це абсолютно даремні персонажі. Яких окрім грошей і влади, більше нічого не цікавить. Цим хлопцям депутатський мандат потрібен лише для власного збагачення і недоторканності. Ось така реальність”, – вважає юрист.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2333026053639132&set=a.1803144276627315&type=3

“Я сподіваюся, що у Володимира Олександровича все-таки вистачить політичної волі попрощатися з цим складом Верховної Ради. Адже вони це вже минуле, про яке нам час забувати…”, – резюмував Шнайдер.
Нагадаємо, в рамках Конституції, розпуск Верховної Ради України після інавгурації кандидата можливий. Про це заявили в команді переможця другого туру президента, відомого українського гумориста Володимира Зеленського.

Інформація про це прийшла з вуст представника штабу Зеленського Дмитра Разумкова.

“В рамках чинної Конституції, якщо це буде дозволено, то теоретично так. Особливо після подій, які відбувалися в останні дні, пов’язані з намаганням урізати повноваження”, – відповів він на питання, чи розпустить Зеленський парламент.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.