Що віщують Зеленському зірки: астролог передбачив долю слуги народу та України

“Він чітко прямує правильним шляхом”

Астролог Владлен Маєвський розповів, чого чекати від нового президента і якою буде епоха правління Володимира Зеленського.

Про це повідомляє Clutch.
“У Зеленського ретроградний Меркурій знаходиться в 10-му будинку. Це говорить про те, що людина буде не просто успішний в роботі, а зможе побудувати блискучу кар’єру. У нього від народження закладені чудові організаторські здібності”, – відзначає астролог.

Меркурій говорить про те, що людина буде найбільш затребуваний на тій роботі, де є багато подорожей та відряджень. Він наділяє людину здатністю легко зав’язувати ділові зв’язки і на рівних легко говорити з чиновниками будь-якого рангу. Робота з великими масами людей найбільш перспективна за датою народження Зеленського. Він чітко прямує правильним шляхом.

В 2019 році видно стрімкий зліт Володимира Зеленського. Багато хто чекає його поразки, але – не дочекаються. У нього не те що гарний розклад, а просто блискучий. Він зробить те, чого від нього навіть і не чекають. Але Україні потрібно приготуватися до разючих змін.

У Зеленського дуже цікава особистість. За датою народження Сонце в знаку Водолія наділяє його феноменальною удачею. Він фактично король шахової дошки, народжений вже з хорошою долею. Питання його верховенства було лише питанням часу.

“Але найголовніше, це те, що у Зеленського Хірон знаходиться в 1-му будинку. Це особливий знак, який займає дуже важливе місце в його натальній карті. Це говорить про те, що у власника цього знака є прекрасно розвинені дипломатичні здібності. Їх підсилює природне лукавство, хитрість, лестощі і вміння пристосовуватися до будь-яких умов. Він не буде йти війною, він не буде вступати в конфлікт. Про таких кажуть “м’яко стелить”, це – про Зеленського”, – вважає астролог..

Читайте також  На Прикарпатті за добу 23 нових випадки COVID-19, двоє померлих

Для України під час правління Володимира Зеленського настане пора змін. Перший час буде здаватися, що новий президент допускає помилки. Однак не варто обманюватися першим враженням. Хитрість і спритність Володимира Олександровича гідна поваги. Після невеликого падіння почнеться стабільний підйом, резюмує Маєвський.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.