Костюм Бейонсе розійшовся по швах прямо посеред концерту (ФОТО)

Від несподіваних ситуацій і забавних конфузів не застраховані навіть такі зірки першої величини як Бейонсе. Саме з нею днями стався незграбний інцидент. Поп-стар мало не оголилася прямо під час виступу на сцені, повідомляє Корупція.Стар

stfjsryk-600x425

Нещодавно, в рамках світового туру Formation, суперстар Бейонсе порадувала шанувальників «живим звуком» в Нью-Йорку. Від співачки неможливо було відірвати ні очей, ні вух: знаменитість виглядала бездоганно і виконувала кращі композиції в поєднанні з яскравими постановками. Нічого не віщувало біди”.

ehthwt

trjw

Однак, під час чергового номера, красуня так самозабутньо танцювала, що ефектний, але занадто облягаючий боді не витримав і … розійшовся по швах.

Бейонсе же зовсім не розгубилася. Королева RnB продовжила співати улюблену всіма «Halo», притримуючи неслухняний костюм рукою.

erthrehe

Уважні фани помітили цей непередбачений момент і поспішили зняти все на відео і зробити кілька фото. Знімки. Потрапили в Мережу кадри лише захопили народ: ще б таке самовладання зірки гідно поваги.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.