Парасюк виступив із розгромною заявою: Суспільство не проковтнуло корупцію і злочини Порошенка!

Народний депутат, учасник війни на Донбасі Володимир Парасюк переконаний, що результати другого туру виборів показують, що головне, чого навчилися українці, – те, що “не обов’язково виходити на Майдан, щоб протистояти брехні”.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“МИ головні, і сьогодні це ще раз було доведено. Основне, чого ми навчились, – це те, що не обов’язково виходити на Майдан, щоб протистояти брехні. Сьогодні мене єдине тішить: українське суспільство не проковтнуло корупцію і злочини Порошенка, який перетворив людські сльози на власний бізнес”, – написав Парасюк.

Він додав, що далі все залежить від українців, чи стане наступний президент таким, як попередній, чи буде виконувати запити суспільства.

“Маю надію, що тепер буде конструктивний діалог, а не вічні протести і мітинги. Ми зараз пишемо історію, пам’ятайте про це!” – написав він.

Варто зазначити, що це не перша заява Парасюка стосовно критики Порошенка та чинної влади, раніше він зазначав, цитуємо:

Дуже шкода, що ті лідери, які стояли на сцені, вони весь цей час не вірили в суспільство, не вірили в народ, не вірили в цей протест. І вони не прислухалися, в першу чергу. Тому я не шкодую, що вийшов на Майдан. І коли мене зараз запитують, вийшов би я на Майдан – я б сто разів вийшов. Тому що це пошук істини. Чи хочу я зараз майданів? Ні, зараз я не хочу майданів. Я хочу, щоб наше суспільство розвивалося цивілізовано і змінювалося якісно. В першу чергу, в головах. Давайте будемо чесними, що таке влада. Влада – це ми. І вона втілює наші почуття і наш вибір. І це потрібно розуміти. Я хочу, щоб ми мінялися якісно. Щоб ми не смітили в лісах, щоб ми не продавали свої голоси, щоб ми критично аналізували те, що відбувається у владі. І критично аналізували тих, хто при владі … “, – заявив він.

Читайте також  «Хотіли посилити відчуття під час мастурбації»: підлітки запхали в уретру магнітні кульки (ВІДЕО)

За словами Парасюка, свою незадоволеність діями влади можна змінити, прийшовши до влади самому.

Варто зазначити, що у другому турі президентських виборів кандидат Петро Порошенко отримав голоси з електорату свободівця Руслана Кошулинського та частково з електорату лідера «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка, які не вийшли в другий тур.

Таку думку Громадському висловив керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

«З кого отримав свої додаткові відсотки Порошенко? Однозначно з електорату Кошулинського, частково з електорату Гриценка, але ось і все. Далі дуже фоново можна говорити, що до Петра Порошенка прийшли ще виборці різних кандидатів першого туру, але дуже-дуже невеликими частками», — сказав він.

«А переважна більшість усіх інших виборців (які голосували за інших кандидатів у першому турі — ред.), вони доєдналися до Володимира Зеленського», — додав Антипович.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.