З’явилися остаточні рейтинги: Зеленський залишив Порошенко далеко позаду, «залишкового прощавай!»

Рейтинги кандидата в президенти України Володимира Зеленського перевищують рейтинги чинного президента Петра Порошенка в три рази. Відповідно Зеленський при будь-яких розкладах стає новим Президентом України.

Про це стало відомо з інформації, яку оприлюднила соціологічна група «Рейтинг».

Так, дані соціологічного опитування свідчать, що за Володимира Зеленського в другому турі виборів готові проголосувати 71,4% українців, а за Петра Порошенка всього 28,6% виборців.

Любомир Мисів, заступник директора «Рейтингу» розповів, яким буде результат виборів. Він каже, що якщо мінусувати тих виборців, що не визначилися або з якоїсь причини не будуть голосувати, то в результаті Володимир Зеленський набирає більшість голосів.

Варто відзначити, що українців які не визначились з вибором серед опитаних було 18%. А тих, хто і зовсім не буде йти голосувати 10%.

У штабі чинного президента Петра Порошенка вже знають, що це «залишкового прощавай». Але не дивлячись на це у них вже є план «Б».

Так, вони припускають, що Петро Порошенко повинен стати спікером Верховної Ради України. І тоді він будь-якими шляхами може спровокувати в країні переворот. Так як Україна є парламентсько-президентською республікою, Порошенко як спікер несе не менше загрози ніж Порошенко-президент.

Як раніше повідомляв портал «Акценти», в разі перемоги на президенських виборах кандидата Володимира Зеленського, Петро Порошенко має намір розіграти новий сценарій – під вибори парламентські. Про це в інтерв’ю «Апостроф» розповів співрозмовник, який знаходиться в оточенні глави держави: Про подальші плани президента України і кандидата на цей пост Петра Порошенка стало відомо з анонімного джерела, наближеного до Петра Порошенка.

Нагадаємо, що президент Петро Порошенко неспроста використовував російського колегу Володимира Путіна в своїй передвиборчій кампанії. З недавніх пір по всій Україні з’явилися плакати глави держави з лідером країни-агресора. Політтехнолог Михайло Подоляк пояснив вибір Петра Порошенка. Він запідозрив президента в принизливих почуттях до Володимира Путіна. Експерт вважає новий хід Петра Порошенка «хльостким ударом» для виборців, які ще зберігають вірність кандидату.

Читайте також  Вступ до франківських вишів: що змінилось та як подавати документи?

Також портал «Акценти» писав, що чинний президент України Петро Порошенко не віддасть владу просто так і може зважитися на радикальний сценарій у разі програшу в виборах. Про це заявив політолог Сергій Гайдай, передає «Херсон типовий». Зокрема, він розповів, що володіє інформацією про те, що Петру Порошенку, в разі втрати влади, доведеться несолодко, оскільки існує безліч причин, за якими його можуть притягнути до кримінальної відповідальності.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.