“Треба буде – поїдемо”: Зеленський пояснив, чому не здав аналізи на НСК “Олімпійський” (відео)

Кандидат у Президенти України Володимир Зеленський не здав аналізи на НСК “Олімпійський”, бо там проти нього готувались провокації.

Про це він заявив в інтерв’ю, опублікованому на каналі “Новини України” в YouTube. Згодом відео стало недоступним для перегляду, пише “Українська правда”.

“Коли-небудь, після всіх цих виборів, на світло проллється інформація, як на НСК “Оліміпійському”, хтось готував проти мене провокацію. Я туди не поїхав. Зараз я не готовий про неї говорити”, – заявив Зеленський.

Він також розповів, що крім лабораторії “Євролаб”, яку очолює його прихильник, у нього також є знайомство з засновником приватної клініки “Борис” Михайлом Радуцьким.

“Я міг поїхати туди, або туди. Я дійсно не хотів їхати на НСК через причину дуже просту: я не знав, що там будуть робити з моїми аналізами потім”, – заявив він, додавши, що це пов’язано з тією секретною інформацією, про яку він говорив.

Зеленський також повторив, що відмовився здавати аналізи експертам антидопінгової асоціації VADA, оскільки вона є волонтерською антидопінговою асоціацією, а не Всесвітнім антидопінговим агентством. При цьому він заявив, що Володимир Кличко, який запропонував кандидатам пройти тест VADA, став учасником політичної гри.

У той же час Зеленський сказав, що якби це було за кордоном, то він би поїхав здавати аналізи.

“Ну, мужики, ну, треба буде – поїдемо”, – відповів він на пропозицію поїхати і зняти всі підозри.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.