«Поїдемо, мужики!» Зеленський зробив гучну заяву про здачу аналізів і Коломойського

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що не поїхав разом з чинним главою держави Петром Порошенком здавати аналізи на НСК “Олімпійський”, тому що за його інформацією там готувалися провокації.

В інтерв’ю, опублікованому на каналі Новини України, шоумен запевнив, що отримав секретну інформацію. При цьому Зеленський сказав, що поїхав би здавати аналізи за кордон.

“Ну, мужики, ну, треба буде – поїдемо”, – підкреслив він.

“Коли-небудь, після всіх цих виборів, на світло проллється інформація, як на НСК “Оліміпійскому”, хтось готував проти мене провокацію. Я туди не поїхав. Зараз я не готовий про неї говорити”, – додав він.

За словами Зеленського, його збентежило те, що він не знав, що там будуть робити з його аналізами.

При цьому він засумнівався в необхідності робити це саме з VADА, оскільки вона є волонтерською антидопінгової асоціацією, а не Всесвітнім антидопінговим агентством.

За його словами, Володимир Кличко, який запропонував кандидатам пройти тест VADA, став учасником політичної гри. Він також додав, що їздив би вулицями України на велосипеді, якби “це було безпечно”.

“Я можу їздити на велосипеді. Ви хочете, щоб мене грохнули?, – заявив він.

Нагадаємо, 5 квітня кандидати в президенти Володимир Зеленський і Петро Порошенко здавали аналізи.

Опонентам не вдалося домовитися про єдине місце проведення цієї процедури.

Порошенко днем раніше запросив Зеленського здати аналізи в медпункті Національного спорткомплексу Олімпійський у Києві. Однак Зеленський, який запропонував провести дебати на головній спортивній арені України, обрав клініку Євролаб.

Пізніше Кличко вимагав перездати аналізи на наявність алкоголю і наркотиків в організмі за участю незалежної організації VADA і погодився профінансувати їх.

Порошенко прийняв цю пропозицію. У штабі Зеленського повідомили, що їх кандидат більше не буде здавати аналізи.

Читайте також  Байден, Я ПОПЕРЕДИВ ОСОБИСТО! Зеленський не в собі: екстрене рішення. Українці заціпеніли!

Зазначимо, що в інтерв’ю кандидат у президенти також відповів чому на нього працюють люди Коломойського. За його словами, у його команді працюють охорона і юрист олігарха Ігоря Коломойського – тому що у них “контракт”.
На слова інтерв’юера, що Зеленський сприймає заяву Порошенка про те, що він маріонетка Коломойського, як образу. “Але ось стільки моментів: автомобіль, охоронець, адвокат…”, – продовжив журналіст.

“Хлопці, ось дивіться: у нас контракт, контракт з точки зору компанії, яка займається захистом, яка займається безпекою. Ось і все. Андрій Богдан (юрист Коломойського) – одна з трьох компаній, ну він один з там компаньйонів, я не знаю, власне кажучи, всю систему кореневу, хто з них там компаньйон, хто господар цієї компанії. Є три компанії, які займаються юридичним супроводом нашої партії, нашої команди, ось і все добре”, – відповів Зеленський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.