Вже почало збуватися: Останне сенсаційне пророцтво карпатського мольфара Нечая для України

Останній карпатський мольфар передрік Україні трагічну долю.

Пророцтва відомого українського мольфара Нечая вже почали збуватися. Він передрік, що у 2021 році Україні як держава перестане існувати.

Карпатський мольфар передбачав, що невдовзі країну накриє смута. Саме до цього відносяться криваві події на Майдані. Нечай стверджував ще в день його інавгурації Януковича, що не довго цьому “цареві” сидіти на троні. Тоді про Революцію Гідності ніхто не міг і подумати. Далі знахар Нечай прогнозував невдалий замах на президента України, в результаті чого почнеться війна.

“Один народ, свій став ворогом між собою і це третя сторона зробила” – говорив Нечай у своєму останньому інтерв’ю у 2009 році.

Зазначимо, що під час Революції гідності тодішнього президента Януковича мало не вбили. А у квітні 2014 року на території країні почався військовий конфлікт після окупації Криму та самопроголошення псевдореспублік “ДНР” та “ЛНР”.

За словами карпатського мольфара, ці події приведуть до того що до 2021 року Україна взагалі перестане існувати. Її територію поділять між собою Російська Федерація, Польща, Румунія та Угорщина. Зі слів мольфара Нечая слідує, що третина Закарпаття стане угорським, Галичина перейде до Польщі, Північна Буковина стане румунською, а всі південні та східні регіони відійдуть під Росію.

Михайло Михайлович Нечай — відомий український цілитель та останній мольфар Карпат. За його словами, вже у вісім років відчував у собі чудодійну силу і вмів зупиняти кров. Став відомим в Україні після того, як 1989 року на першому фестивалі “Червона рута” у Чернівцях мольфар отримав офіційне запрошення від влади забезпечувати гарну погоду під час свята. Він трагічно загинув у 2011 році — його вбив один із відвідувачів.

Читайте також  Mitsubishi хоче побудувати свій завод в Україні

У чаклунських колах Нечая визнавали одним з найсильніших чарівників країни. Подейкували навіть, що мольфар входив до групи з семи сильних магів, які тримали енергетичну оборону України, охороняючи її від серйозних потрясінь. А відхід з життя, причому насильницький, одного бійця, мовляв, серйозно підірвав цей захист.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.