Прийняв наркотики та стрибнув з мосту у річку: як патрульні врятували життя у Миколаєві

У Миколаєві патрульним вдалося врятувати життя чоловіка, що намагався вкоротити собі віку, зістрибнувши з мосту. Коли правоохоронці прибули на місце, то побачили того у воді.

Як повідомляє прес-служба Патрульної поліції Миколаєва інцидент трапився, близько 19:00 5 квітня. За словами правоохоронців з посиланням на очевидців, коли їхні колеги прибули на місце, минуло кілька секунд після того, як чоловік зістрибнув з Інгульського мосту. Відтак, екіпаж виявив чоловіка у воді.

На допомогу патрульним прийшов річковий трамвайчик, що у той самий час якраз пропливав поруч із мостом. У підсумку судно забрало з берега поліцейських і підвезло до “самогубця”. Останнього інспектори витягли з води та доправили до берега. Там вони його вже передали лікарям “швидкої”, які також прибули на місце події.

Поспілкувавшись з чоловіком, представники правоохоронних органів з’ясували, що той вирішив вкоротити собі віку після вживання наркотиків. А причиною такого кроку стала сімейна сварка

https://www.facebook.com/mykolaivpolice/posts/1027610474116825

Це вже не вперше в Україні люди хочуть скоїти самогубство. Зокрема, один із намірів завершився смертю наприкінці лютого у Києві. Тоді у столиці 15-річний хлопець вистрибнув з вікна, і, на жаль, у кареті “швидкої” помер.

Що відомо про Інгульський міст у Миколаєві? Це розвідний міст через річку Інгул, що є призначеним для пропуску суден з Миколаївського суднобудівного заводу. З’єднує центр міста вулицею Пушкінською з мікрорайоном Соляні, де переходить у проспект Героїв України.

Його довжина становить 422 метри, ширина — 18,5 метра (4 автодорожні смуги, два тротуари завширшки 2,25 метра). Висота розвідного прогону – 60 метрів — керується гідравлічними циліндрами. Естакадна частина – 33-х-метрові збірні залізобетонні з напруженням попереду балки. До 1996 року Інгульський міст був мостом з найбільшою розвідною частиною в Європі, але зараз він поступається на 6 метрів мосту в Роттердамі (Нідерланди).

Читайте також  Анонімно, але відверто: Закарпатка розповіла про досвід у фільмах для дорослих

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.