Притула зголосився провести дебати Порошенка та Зеленського: «будьте готові, що запитаю чий Крим»

Шоумен навів для кандидатів графік своїх гастролей у квітні.

Український шоумен Сергій Притула проявив готовність бути модератором на можливих дебатах кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського.
Відповідний допис Притула зробив у Facebook. Шоумен навів графік своїх гастролей. «Штабам обох кандидатів повідомляю, що ось у ці дні я на гастролях. 4.04 – Запоріжжя 6.04 – Дніпро 7.04 – Жовті Води 8.04 – Вільногірськ 13.04 – Ізяслав 14.04 – Нетішин 16,17.04 – Львів В будь-який інший день можу попрацювати модератором на дебатах. На безоплатній основі», – йдеться в дописі Притули. «Мій номер є у обох. Де НСК “Олімпійський” я знаю. Свистіть, якщо що. Будьте готові, що запитаю чий Крим!», – підсумував телеведучий.


Як повідомляв УНІАН, вчора кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність іти на дебати перед другим туром президентських виборів з чинним главою держави Петром Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема, що вони мають відбуватися на стадіоні, перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо. На це рішення Зеленський дав своєму супернику 24 години. На Facebook-сторінці «ЗеКоманди» також почали вести зворотний відлік з моменту оприлюднення заяви Зеленського. Кандидат у президенти Петро Порошенко все ж погодився провести дебати з кандидатом Володимиром Зеленським на НСК “Олімпійський”.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.