У штабі Зеленського запропонували Порошенку влаштувати дебати з Коломойським

У виборчому штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського наразі жодних дебатів не обіцяють. Навпаки – кажуть, що у проведенні таких “собачих боїв” просто немає сенсу.

У Зеленського вважають, що обговорювати свою програму та план дій із Петром Порошенком їхній кандидат не повинен, заявив його радник Руслан Рябошапка.

Після оголошення остаточних офіційних результатів першого туру виборів президента Суспільне проведе переговори зі штабами двох кандидатів, які виходять у другий тур. Наразі лідерами виборчої гонки є Володимир Зеленський та Петро Порошенко. Але тим часом у штабі Зеленського знову передумали. Так, раніше їхній кандидат заявив, що готовий до дебатів із Президентом.
Якщо у вас є якісь план на 5 років – чому ви це не зробили тоді? Я не бачу просто сенсу починати ці, вибачте за грубе слово, собачі бої, коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію чи обмін поглядами щодо програм,
– сказав Рябошапка.

Радник шоумена такж розповів, що в найближчий час Зеленський має детально представити своїм виборцям програму та членів команди.

“Обговорювати ці обличчя і план дій з Порошенком? Я не бачу в цьому сенсу. Яке питання до Зеленського може бути від Порошенка, який вважає його маріонеткою Коломойського? Може він з Коломойським влаштує дебати?” – додав він.

Зазначимо, дату дебатів зможуть призначити після згоди обох кандидатів. Вони повинні відбутися не пізніше, ніж 19 квітня.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.