“Лізо, донечко, це дуже дорога сукня, нам не по кишені. Може підемо в салон подешевше?” – плескала в долоні мама. А потім…

Ліза саме приміряла шикарну, весільну сукню, повернулася до матері.

-Мама, Женя сказав, на ціни не дивитися, вибрати найкрасивішу сукню, адже весілля буває раз в житті. Мама похитала головою, але раз так сказав наречений, то краще промовчати.

Їй не особливо подобався обранець дочки, начебто всім хороший, але відчувається щось погане. Ні, звичайно в нашому житті, гроші мають велике значення, але Женя показував, що він багатий, якось надто показово.

Він треба і не треба, водив всю їхню родину, в дорогі ресторани. Але Ліза була закохана і боязкі спроби матері, яка говорила, що треба краще пізнати нареченого, перш ніж виходити за нього заміж, пролітали у неї повз вуха.

Ліза з Женею познайомилися в нічному клубі. Вона була з подругою і до них на танцполі, пристали два хлопці в нетвeрезoму стaні. Вони спочатку запросили їх за свій столик, але коли вони відмовилися, стали сuлою їх туди тягнути. Але тут з’явився Женя і тихесенько прошепотів щось одному на вухо, після чого ті вибачилися і пішли. Це справило велике враження на дівчат. Він відразу дав зрозуміти, що йому подобається Ліза.

Він пригостив їх дорогими коктейлями і на шикарному автомобілі, розвіз їх додому, по черзі. Спочатку подругу, а потім і Лізу. На прощання він поцілував її руку і попросив її номер телефону. Вона йому записала на його візитці.

Вранці Лізу розбудив телефонний дзвінок. Це був Женя, який після побажання доброго ранку, порадив їй виглянути у вікно. Ліза підбігла до вікна. Боже! Перед вікнами, на асфальті, трояндами було викладено слова “Підемо на побачення?”. Ліза здивувалась, її ще ніхто так екстравагантно не запрошував на побачення.

Читайте також  Лікаря звуть Ірина. Кажуть, хороший лікар. Нам пощастило

Тут знову задзвонив телефон.

– Так ти згодна?

– Так – відповіла Ліза.

Ввечері Женя, під’їхав за нею на лімузині і повіз вечеряти в найкращий ресторан міста. У Лізи запаморочилося в голові, вона звичайна дівчина з сім’ї середнього достатку, потрапила в таку атмосферу. То тут, то там вона бачила людей, яких вона до цього, бачила тільки по телевізору.

Це була якась сказка. Ліза і сама не помітила, як її життя повністю захопив Женя. Він їй постійно щось дарував, то кумедні іграшки, то дорогі речі. Ліза спочатку відмовлялася, але він ображався і вона здавалась. Минуло три місяці після знайомства, він зробив їй пропозицію. Ліза, яка до кінця не могла зрозуміти, любить вона Женю чи знаходиться під його впливом, трохи подумала і погодилася.

Весілля було шикарне, було дуже багато гостей. її родичі, невеликим складом, намагалися бути непомітними, тому що з боку нареченого, було багато впливових людей їх міста. Тоді Ліза помітила, що вони Женю можна сказати, зовсім не знають. Він до них сам підходив і знайомився. Це був перший дзвіночок.

Після весілля, минуло два місяці. Вони жили в розкішній п’ятикімнатній квартирі в самому центрі. І ось якось вранці, коли Женя пішов у справах, в двері подзвонили. Ліза відкрила. Штовхнувши Лізу плечем, в будинок зайшла незнайома жінка і запитала, де Женя. Ліза відповіла, що на роботі.

Жінка, вона представилася його сестрою, Ромою, розсміялась. Сказала, що почекає і пройшла в кімнату. Ліза розгублено пішла за нею. Рома дістала з бару пляшкy вuна і не пропонуючи Лізі, налила собі бокал. Потім ще один і все це мовчки. Ліза не витримала і запитала, що вона хоче від її чоловіка. Рома спокійно відповіла, грошей. А потім, напевно під дією aлкoгoлю, стала розповідати про Женю.

Читайте також  Історія, яка вразила Україну. Тернополянин, який 18 років не виходив з квартири…

За її словами, він ніколи ніде не працював, жив в кредит, там візьме, там продасть. Постійно переїжджає з міста в місто, щоб ховатися від кредиторів. Але є у нього одна слабкість. І Рома не впевнена, що Ліза його законна дружина, тому що у нього в різних містах, були жінки, але вона точно не знає, одружився він з ними чи ні. А квартира ця орендована, через тиждень термін оренди закінчується.

І тут прийшов Женя і Рома замовчала. Він подивився на неї, на келих в її руці і зло сказав-Що вже наговорила? А ну пішли поговоримо. Він взяв Рому за руку і повів в кабінет. Не було їх десь хвилин двадцять. За цей час, Ліза не знала що і думати. Вірити Ромі чи ні.

З одного боку вона не вірила, що Женя міг бути таким брехуном, а з іншого боку, вона його зовсім не знала. Він про себе ніколи нічого не розповідав, тільки говорив, що у нього дуже успішний бизнес. Все. Нарешті вони вийшли і він провів Рому до дверей. Коли вони залишилися одні, вона запитала, чи правду Рома говорила. Він не став прикидатися і сказав, так правда і якщо вона його любить, то наступного тижня вони їдуть.

Ліза обережно у нього запитала, а правда вони одружені? Він зі сміхом сказав, та яка різниця, але побачивши вираз її обличчя, підтвердив, що так одружені законно. Ліза встала і мовчки пішла збирати речі. Він ходив за нею слідом і казав, що любить її і не хоче з нею розлучатися. На що вона йому різко сказала, що не має наміру все життя поневірятися і що сама подасть на розлучення.

Читайте також  Жорстко, але правдиво! Вимоги до жінки у сучасній Україні…

Зараз Ліза живе з батьками. Мама задоволена тим, що Ліза відбулася легким переляком. А Ліза тепер побоюється незнайомих чоловіків, які своїми звичками, навіть здалеку, нагадують Женю.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.