Під Києвом горіло підприємство з виготовлення військового обмундирування

У селищі Ворзель Київської області на території ТОВ “НВП “Темп-3000”, яке займається виготовленням військового обмундирування, виникла масштабна пожежа, яка охопила 1,5 тисячі квадратних метрів.

Надзвичайники повідомили, що внаслідок пожежі ніхто не постраждав. До її гасіння було залучено 54 рятувальники та 12 одиниць спеціальної техніки.

Про займання службу із надзвичайних ситуацій повідомили 29 березня о 20:05. Повністю локалізувати пожежу вдалося о 23:20. Очевидці у соцмережа повідомляли про те, що під час пожежі було чутно звуки схожі на вибухи боєприпасів.

Згодом речниця ДСНС Київщини Вікторія Рубан повідомила “Громадському”, що на підприємстві немає боєприпасів і під час пожежі не було чутно вибухів.

https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/606817656449685/

Нагадаємо, що 27 березня ввечері на автостоянці у Кропивницькому біля газової заправки прогриміли до 7 вибухів Вибухи та пожежа у Кропивницькому, є постраждалі: фото і відео (оновлено) після яких спалахнула пожежа. Це вибухнули цистерни з газом на газовозах. У помешканнях жителів міста та приміщенні школи вибуховою хвилею повибивало вікна, кілька мікрорайонів опинилися без світла. Внаслідок інциденту постраждали 4 людей. Двоє із них – пожежники Назаренко і Жаботинський. Хоча пожежу вдалося загасити, полум’я все ж знищило 18 автомобілів.
https://24tv.ua/ukrayina_tag1119

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.