Весна знову покаже свій характер: чого очікувати від погоди завтра

У середу, 13 березня українців очікує холодна погода, ситуацію скрасить лише весняне сонечко. Вітер в цей день буде помірний, а на Заході – поривчастий.

Цю інформацію повідомила синоптик Наталія Діденко.

За її словами, завтра вночі в Україні стовпчик термометра в середньому покаже -1 до -6 градусів морозу, а вдень – +4 … + 9 градусів тепла.

Крім того, синоптик підкреслила, що найтепліше буде на Закарпатті. Там обіцяють від +8 до +10 градусів тепла. Найхолодніше буде в Київській області, температура повітря – +4 … + 6 градусів.

“Тепла погода пішла поки що від нас, неймовірний штормовий вітер, на щастя, понісся далі. Морози, хоча і невеликі і нічні, але повернулися”, – Наталя Діденко

Суха і сонячна погода очікується на території всієї України. У західній і північній частині країни вітер південний 5 – 10 метрів в секунду, на Сході і Півдні – північно-західний 5 – 10 метрів за секунду.

Нагадаємо, що з понеділка 11 березня по п’ятницю 15 березня в Україні буде переважно “стандартна” березнева погода.

Практично на всій території країни вдень буде до + 6-8 вище нуля, на півдні до + 10-11, а місцями на початку тижня і до +17. На заході і сході України очікуються опади у вигляді дощів. А вже до п’ятниці погода кілька зіпсується і заллє всю Україну.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.