“Всіх грошей не заробите”. У Калуші розважальний заклад знехтував жалобою за бійцем АТО

Про це в соцмережі Facebook повідомив голова Громадської спілки “Громадське об’єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на Сході України імені Романа Шухевича” Олександр Соколовський.

Олександр Соколовський різко розкритикував у соцмережі керівництво “Вінтажу”, де 8 березня — в день поховання загиблого на Донбасі військового Богдана Гавриліва — о 22.00 розпочали дискотеку:

“Про людську черствість та байдужість. Згідно з розпорядженням Калуського міського голови, голови районної ради та голови РДА 08 березня офіційно продовжилась жалоба за загиблим в ООС 19- ти річним калушанином Гаврилівим Богданом, його в цей день придавали землі. Жалоба була у серцях усіх свідомих людей. Незважаючи на прохання перенести всі музично-розважальні заходи на 09 березня, керівництво “Вінтажа +” знехтувало цим проханням та вже о 22-00 год. розпочали розважальну дискотеку по святкуванню 08 березня. Всіх грошей не заробите, а людьми треба залишатися завжди, бо цей 19- ти річний хлопчина ціною власного життя дарував нам над нашими головами мирне небо і наш обов’язок цей героїчний вчинок цінувати і незабувати ніколи, але в деяких осіб виявляється дуже коротка пам’ять, вони своїми діями ганьблять пам’ять нашого Героя, для них війна не в Україні, а десь далеко в іншій державі. Хотілось би, щоб пролита кров тисячі наших захисників була не даремною…”.

Згідно з розпорядженням міського голови Ігоря Матвійчука 5-7 березня були оголошені в Калуші днями жалоби. Згодом жалоба була продовжена на 8 березня, оскільки саме цього дня місто проводжало в останню дорогу бійця 80-ї 80-тої окремої десантно-штурмової бригади Богдана Гавриліва.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.