Студентка з Івано-Франківська змагається за участь у конкурсі краси “Міс Україна 2019” (фотофакт)

Катерина Кобута, 18-річна студентка з Івано-Франківська, змагається за можливість взяти участь у конкурсі краси “Міс Україна 2019”.
Дівчина закінчила спеціалізовану школу №11, зараз навчається в Прикарпатському національному університеті ім. В. Стефаника на факультеті іноземних мов. Окрім того, що багато часу приділяє навчанню, має хобі та різні захоплення, намагається розвиватися в різних напрямках. У 9 років закінчила початкову хореографічну школу. 3 роки займалася аматорсько бальними танцями та один рік народними. 2 роки відвідувала секцію волейболу та 4 роки плавальний басейн. У 2018 році пройшла акторські курси театральної студії “реактор”. Зовсім недавно захопилася письменницькою справою.

“Наразі завершую свій перший роман та вже розпочинаю роботу над наступним. З 14 років займаюся волонтерством та долучаюся до благодійності, член “Бухти волонтерів”. За весь час відвідала і допомогла в організації заходів різного роду (спортивних, літературних, мистецьких). Багато акції, які проводилися, мали благодійну ціль. у школі була головою учнівського самоврядування, в університеті стала членом громадського комітету студентського сенату, де працювала цілий перший курс. Обожнюю добровільну допомогу, активність та командну роботу”, – розповідає студентка.

Також Катерина має мрію зняти власне кіно за мотивами своєї книги. Характеризує себе як життєрадісну, оптимістичну, працьовиту та старанну. Стараєтьсяся викластися на всі сто та отримати максимум задоволення від будь-чого. Головною мотивацією для участі в конкурсі стало пропагування волонтерської справи.

“Я б дуже хотіла, щоб більшість людей стали добрішими, та починали з себе- з доброї волі. Тоді світ стане щасливішим, і це доказ того, що бути щасливим можна в будь-якій ситуації та за будь-яких обставин. я, наприклад, абсолютно щаслива людина) Була б дуже рада співпраці та вдячна за можливість долучитися до такого грандіозного та потрібного дійства як “Міс Україна””, – ділиться дівчина.

Читайте також  Юна красуня з Франківська перемогла на конкурсі краси «World Fashion Kids»

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.