Патрульних Прикарпаття навчали захищати безпритульних тварин

Патрульні поліцейські пройшли тренінг щодо запобігання жорстокому ставленню до тварин.

Тренінг пройшов 26 лютого в Івано-Франківську в рамках партнерського проекту між Департаментом патрульної поліції України та Британськими громадськими організаціями Naturewatch Foundation та Hidden-In-Sight, інформує Фіртка з посиланням на Патрульну поліцію області.

“Метою є створення спільної системи, в рамках якої групи захисту тварин, поліція та громадськість зможуть спільно боротися з жорстокістю до тварин, зменшити кількість жертв злочинів, пов’язаних з тваринами, та притягувати підозрюваних правопорушників до відповідальності”, – йдеться у повідомленні.

Під час тренінгу патрульні та дільничні офіцери поліції вдосконалювали свої знання щодо боротьби з неналежним поводженням з тваринами. Такі заняття корисні для поліцейських, адже у своїй роботі вони нерідко стикаються з випадками насилля над тваринами та жорстоким ставленням людей до них.

Тренінг проводив Марк Ранделл – старший офіцер поліції у відставці та директор громадської організації захисту тварин з Великої Британії. Він має понад 7 років досвіду розслідування злочинів, пов’язаних із тваринами.

Марк Ранделл поділилися досвідом роботи з громадськими організаціями щодо захисту тварин, оскільки поліція може з ними співпрацювати, і висловив сподівання, що цей тренінг допоможе в боротьбі з жорстоким поводженням з тваринами в Україні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.