У ФРАНКІВСЬКУ З ШОСТОГО ПОВЕРХУ ЛЕДЬ НЕ ВИПАВ ЧОЛОВІК, ЯКИЙ ПЕРЕПЛУТАВ БАЛКОННІ ДВЕРІ З ВХІДНИМИ (ФОТО)

6 червня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Сорохтея в обласному центрі на балконному дашку 6 поверху знаходиться чоловік і потребує допомоги.

13335733_1010183345768167_4814866428377990976_n
До місця виклику направлено черговий караул у складі двох відділень Державної пожежно-рятувальної частини №1 м. Івано-Франківськ та чергову зміну ОКЦ Управління ДСНС в області.

По прибутті до місця виклику рятувальники – заступник начальника ОКЦ У ДСНС в області підполковник служби цивільного захисту Юрій Краснюк та старший пожежний старший сержант служби цивільного захисту Іван Федорів піднялися по автодрабині до потерпілого. Рятувальники за допомогою пожежно-технічного обладнання – рятувальної мотузки та пожежного пояса – перетягли потерпілого з дашка балкону, після чого передали його медикам.

Як з’ясувалося, 48-річний чоловік сам перебував у помешканні і якимось дивом, переплутав балконні двері з вхідними. На щастя, його помітив сусід, який і утримав чоловіка руками і почав кричати перехожим, щоб викликали рятувальників. Саме він до прибуття працівників пожежно-рятувальної служби з останніх сил тримав чоловіка на хисткому дашку, не даючи йому впасти. Можна сказати, що потерпілий народився в сорочці.

 

передає http://firtka.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: