“Жодних послаблень!”: Береза закликав покарати ANNA MARIA

Фіналістки Національного відбору ANNA MARIA, які оскандалились недавнім інтерв’ю, під час якого заявили, що “війни в Україні немає”, а також відмовилися визнавати анексію Криму РФ, не мають права представляти країну на “Євробаченні-2019”.

Про це у Facebook заявив позафракційний депутат Борислав Береза. Він підкреслив, що це особистий вибір сестер Анни та Марії Опанасюк, проте кожен громадянин також має право вибирати, хто стане обличчям України на міжнародному конкурсі.

“Жодних послаблень для сепарів, зрадників і колаборантів не може бути”, — заявив політик.

“У нас не сталінські часи і діти за батьків не відповідають. Але якщо батьки, в анексованому Криму, зрадили Україну й вірою та правдою служать загарбникам, а їхні діти не називають Росію окупантом і агресором, якщо вони не можуть назвати чий Крим і якщо їм лояльність Кремля важливіша за Україну, то вони лише підтверджують приказку, що “яблуко від яблуні недалеко падає”, — написав нардеп.

“Хочуть жити з такими поглядами — нехай живуть. Але поки в анексованому Криму ФСБ хапають татарів та українців за проукраїнську позицію, поки гинуть наші хлопці на Донбасі, поки захоплений Крим і частина сходу України, поки Сенцов, Карпюк та інші нудяться в неволі, поки українських моряків захоплюють в Азові, до тих пір люди з антиукраїнськими поглядами не ті, хто має право представляти Україну”, — продовжив він.

Береза додав, що йому зрозуміло, чому дует не говорить про те, чий Крим. Їхня мати Лариса Опанасюк наразі проживає в Сімферополі, є заступником так званого голови Ради міністрів Криму і керівником апарату “Совміну”. У 2014 році вона була нагороджена медаллю Міноборони РФ “За повернення Криму”. Їхній батько прийняв присягу служити окупантам і ще нещодавно був суддею в захопленому Криму.

“Але мені не зрозуміло, як можна було йти на національний відбір, маючи батьків колаборантів і розділяючи їх погляди. Тому говоримо дівчаткам, які не знають, чий Крим, і хочуть зберегти кар’єру своїх батьків, “прощайте” і робимо вибір серед решти”, — підсумував політик.

Читайте також  Ціна на борщовий набір може знизитися через рік, і це не сенсація, – EastFruit

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.