Небезпечне перехрестя: Татарів просить світлофор

Сільський голова Татарова Олег Дзем’юк звернувся до Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області з проханням врегулювати рух на 222 кілометрі траси “Мукачево-Львів”.

За його словами, дане перехрестя є надзвичайно аварійним.

“Роздоріжжя в Татарові (початок автодороги Р-24 “Татарів – Кам’янець-Подільський” та 222 км шляху Н-09 “Мукачево – Львів”) являється уже давно потенційно небезпечною ділянкою дороги. З кожним роком кількість автомобілів зростає, а особливо у лижний сезон там суцільні тягучки, корки і броунівський автомобільний рух. Багато водіїв не дотримується ПДР, перевищують швидкість, не пропускають пішоходів на переходах…

Проблема надзвичайно серйозна, адже йдеться про життя і здоров’я наших людей, а особливо дітей. Тож, звертаємося до начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василя Буджака з проханням внести татарівське роздоріжжя до цьогорічного пілотного проекту з безпеки руху. Офіційного листа в САД в Івано-Франківської області з цього питання уже відправлено”, – йдеться у дописі голови у соцмережі Фейсбук.

Нагадаємо, що цьогоріч на Прикарпатті передбачено встановлення 29 нових світлофорів із використанням сучасного інтелектуального обладнання, зі влаштуванням освітлення на пішохідних переходах та аварійно небезпечних ділянках. Фінансування – грантові кошти Євросоюзу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.