Звичайна домогосподарка вийшла на сцену і змусила усіх відкрити рот від подиву

Домогосподарка зуміла всіх вразити! Я буквально з перших секунд закохалася в її голос, пише Nichese.

Ясна річ, що члени журі не очікували почути таке від простої жінки. Але це дійсно приголомшливий номер!

Ірина – звичайна 55-річна домогосподарка. І хоч вона в свій час і здобула вищу математичну освіту, але душа її тяжіла до музики і прекрасного.

Як розповіла сама Ірина, вона ще з раннього дитинства захоплювалася співом. Її естетичний смак розвивався за творчістю Ф. Шаляпіна, а також Е. Фіцджеральда.

Спочатку Ірина співала лише в своє задоволення, але потім вирішила все ж розвивати свій талант. Ось уже близько чотирьох років жінка бере уроки вокалу у професіонала.

Завдяки тому, що Ірина – домогосподарка, вона має досить багато часу для практики. Жінка намагається співати завжди і всюди.

У Ірини є мрія відправитись в подорож, в якій вона могла б порадувати своїм вокалом всіх оточуючих.

Ірина завжди намагається налаштовуватися на позитив і шукати радість в простих дрібницях. Тому вона вирішила неодмінно взяти участь у пісенному конкурсі. Як зізналася Ірина, це стало для неї справжнім випробуванням.

Вона ніколи раніше не виступала на сцені і не знімалася на камеру. Все це наганяло на неї стpах. Але Ірині вдалося впоратися зі своїм хвилюванням і подолати його.

Своїм номером вона вразила не тільки суддів, а й усіх присутніх в залі. Композиція «Damn Your Eyes» звучала просто бездоганно. Оцініть самі!


Ми просто в захваті від виступу! А ви?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.