Якщо дитина народилася в ці числа, на неї в житті чекає щастя та успіх

Коли нарoдилась ваша дитина? А ви самі? Є особливі числа в кожному місяці, в які народжуються найщасливіші і успішні діти, пише Nichese.

Ось навіть і не думала, що так співпаде. Кожне слово – щира правда. Приємно здивована! Прямо списали портрет з моєї донечки. Ніколи б не повірила, якби не збіглося так точно.

Якщо ваш малюк народився в ці числа, то це «золота дитина», що прийшла в наш світ, щоб зробити його кращим, добрішим і красивішим. Такі діти дійсно по-хорошому особливі.

Саме у цих діток безліч шансів стати найщасливішими і успішними, особливо якщо вони почнуть вірити в себе. У будь-якому випадку, діти народжені в ці числа просто прирeчені на щасливе й багате подіями життя. Вони притягують до себе потрібних людей, немов би «випадково» приїжджають або приходять в потрібні місця. Вони неймовірно щасливі.

Навіть в тих ситуаціях, коли здавалося б – все пропало, якась невідома сила оберігає їх і вони виходять сухими з води.

Іноді їм буває дійсно складно, але у них є величезний потенціал, який допомагає їм долати будь-які перешкоди, які поставить перед ними життя.

Дітки, народжені в ці числа, володіють надзвичайною мудрістю вже з самого раннього дитинства. Їхній погляд проникає вам прямо в душу. Їх красиві очі неможливо забути.

Пам’ятайте, якщо ваша дитина народилася в ці числа, то Всесвіт благословив вас особливим подарунком. Ці дітки дуже чутливі і якийсь час їм необхідно звикнути до нашого іноді жоpcтокого світу.

Однак, вони впораються з будь-якими труднощами і невдачами. Ці дітки – сильні особистості, за якими з радістю піде багато людей. Навіть сама Пані Удача слідує за ними буквально по п’ятах.

Читайте також  УВАГА автомобілістів!!! Кабмін готує кардинальні зміни для всіх власників авто, прочитайте, щоб не потрапити в халепу

Отже, хочете дізнатися, в які ж числа будь-якого місяця народжуються дійсно незвичайні і прекрасні діти, приречені на успіх?

Якщо ваша дитина народилась 1, 10, 19 або 28 числа, це означає, що вона особлива, і ось чому!

Такі діти знаходяться під покровительством сонця. Вони міцні і активні, швидко все засвоюють та розуміють. Вони дуже допитливі, їхній розум постійно шукає нові відповіді.

Тип мислення цих особливих малят відрізняється від того, як мислять їхні ровесники. У них є величезне бажання все спробувати і дуже не хочуть, щоб їх хтось обмежував.

Нарoджені в цих числах більше переймаються через сумніви в авторитеті вчителя чи батьків, ніж через необхідність дотримуватися правил. Багато дорослих помічають, що розумні питання діток, народжених 1, 10, 19 та 28-го числа будь-якого місяця ставлять їх у глухий кут. Ці діти завжди знають про свою внутрішню силу та отримують задоволення від того, що виділяються з натовпу.

Вони часто змушують оточуючих посміхатися і сміятися. Однак їх необхідно відучувати від відвертого егоїзму. Особливо це стосується діток, нарoджених 19-го та 28-го числа.

З такими дітками необхідно поводитись уважно та турботливо. Завдання батьків – допомогти їм розкрити почуття власної гідності. Дуже важливо, щоб батьки підтримували їхні погляди на життя. Сила волі таких дітей є їхньою гарною рисою. Для них важливо, щоб дорослі та вчителі ставили перед ними нові складні завдання, даючи їм можливість для досліджень.

Цим дітям важливо, щоб їх вислухали. Їм потрібен особистий простір, щоб вони могли випробувати в житті свої ідеї. При цьому їм потрібна публіка, яка б змогла сприйняти неочікувані результати їхніх спостережень.

Найбільша проблема дітей, народжених 1, 10, 19 і 28-го числа – навчитись жити в суспільстві і зрозуміти, що вони не завжди праві. Щоб допомогти їм сформувати свою унікальну особистість і при цьому уникнути байдужості до оточуючих, батькам слід дозволити дітям поводити себе, як дорослі. Це довіра, за яку діти вам віддячать.

Читайте також  "Дитсадок жaхiв": Няні змушували дітей їсти з підлоги, кидали важкі пакети на голови та прив'язували

Вони іноді так сильно проявляють самовпевненість, що дорослі просто не звертають уваги на їхню потребу в підтримці. Батькам слід бути уважними до таких дітей, ніжністю і терпінням перемагати їхні спроби відгородитись чи навіть замкнутись в собі.

Ці діти часто дуже щасливі в хвилини усамітнення. Також їм просто необхідно спілкуватись з людьми, які наділені розвинутою інтуїцією.

Такі діти можуть дати своїм батькам дуже багато. Їм доведеться навчитися бути терплячими зі своїми батьками, а батькам таких дітей варто не боятися пропонувати чадам різноманітні варіанти використання вільного часу.

Якщо мати або батько такої дитини є сильними особистостями, то дитина сама поважатиме своїх батьків та піде їм назустріч. Всі від цього виграють та будуть щасливі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.