На людей падають брили снігу та льоду: у Харкові зафіксували рекордну кількість потерпілих

Із приходом відлиги з дахів будинків почали падати гігантські брили снігу й льоду. Лише у Харкові за тиждень через це постраждали чимало людей.

65-річна мешканка Харкова потрапила до реанімації після того, як впала з балкона – намагалася збити бурульки. Жінка отримала травму голови, відкритий перелом лівого передпліччя, рвану рану губи та забої.

Постраждалу без свідомості знайшли на землі перехожі. Місцеві пригадали, що в день інциденту дах справді був повністю вкритий кригою.

Крига на даху у Харкові

Лікарі кажуть, що врятувати жінку вдалося дивом, проте її стан вони наразі оцінюють як важкий.

Це – не перша жертва льоду у Харкові. Напередодні крижаний шмат впав на чоловіка, що заходив у під”їзд свого будинку. Постраждалий отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та множинні рвані рани обличчя.

Один з будинків у Харкові

В середині січня до харківської лікарні привезли жінку, яка разом із подругою йшла святкувати її день народження: жінці на голову впала крижина.

А 4 лютого у гаражному кооперативі Харкова, де зберігається понад тисяча машин, на автомобілі впав дах із тоннами снігу, шифером та цеглою. Постраждали двоє людей, дві машини понівечені вщент.

Кількість повідомлень про потерпілих від криги харків’ян цьогоріч уже побила всі рекорди: стільки випадків не фіксували навіть загалом впродовж декількох попередніх років.

Тим часом, у харківській мерії розводять руками й переконують, що і так щосили борються з кригою: щодня понад 150 промислових альпіністів знімають лід та бурульки з будинків у місті.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.