РФ хоче стягувати податки з українців, які володіють майном у Криму

Окупаційна влада Криму планує змінити тарифну політику при укладанні договорів з ресурсопостачальними організаціями для впливу на нерезидентів


Російські податкові служби в окупованому Криму посилюють роботу зі стягнення податків з українців, які мають на півострові нерухомість і отримують з неї доходи.
Про це розповів на прес-конференції керівник управління Федеральної податкової служби Росії в Криму Роман Наздрачов, передає “Крим.Реалії”

Посадовець зазначає, що у 2019 році податківці активізують роботу зі стягнення податків з нерезидентів. У першу чергу це стосується громадян України.

“Настала черга нерезидентів. Прошу громадян України: будьте ласкаві згадати свої доходи за попередній період і задекларувати їх у 2019 році. Місцевим органам влади, МВС, МНС, Мінкурортів, підприємствам “Кримгазмережі” і “Крименерго” доручено надавати нам наявну інформацію щодо використання тих чи інших об’єктів, перш за все, приміщень. Якщо громадянин отримує з них дохід і не платить податки на території Росії, з цими недоліками ми будемо працювати”, ‒ заявив Наздрачов.

Відомо, що окупаційна влада Криму хоче змінити тарифну політику при укладанні договорів з ресурсопостачальними організаціями для впливу на нерезидентів.

Нагадаємо, міністр соціальної політики України Андрій Рева запропонував обкласти новими податками малий і середній бізнес, бо “треба ділитися”.

Крім того, він пояснив, що якщо родини заробітчан отримують грошові перекази, то не можуть претендувати на субсидії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.