Юна франківська блогерка фотографує і має 200 тисяч шанувальників

Юлія Вербінець у свої 16 років має майже 190 тисяч шанувальників. Юна інстаграм-блогерка з Івано-Франківська, яку всі у мережі знають під ніком verbaaa, цікавиться фотографією. Про дитячі мрії та перші фото дівчини, у якої зараз багатотисячна аудиторія, читайте далі на OGOGO!

“Було це близько п’яти років тому. Тоді я ще була маленьким “шпундіком”, який вже на той час вже любив фотографувати, уявляєте? Я дуже багато разів просила батьків записати мене у фото-школу, і вони послухали”, – розповідає блогерка.

Там Юлія вивчала фотошоп, практикувалась на уроках та за межами школи. “Це був крутий досвід”, – зізнається дівчина.

“Школу завершила. Випросила у тата фотоапарт. Тоді це був nikon, модель вже точно й не скажу, бо його у мене давно немає. Куплений він був на ОЛХ. Б/у! Пам’ятаю, як світилася від щастя в день, коли ми його забрали”, – ділиться спогадами verbaaa.

Блогерка розповідає, що фотографувала абсолютно все, і це дало неабиякий поштовх для початку блогу.

“Також я шукала модельок для фотосесій. Абсолютно безкоштовно фоткала дівчат, бо просто насолоджувалась процесом. Обробляла їм фото, все віддавала і так знову та знову. Час йшов, і актуальність цього фотоапарату падала з кожним місяцем. В результаті ми його продали”, – каже Юля.

Після того блогерка почала фотографувати лише на iPhone, адже, як сама зізнається “камера у цих пристроїв нічого така”.

“Але ж порівнювати її із “дзеркалкою” – неможливо. У мене почалась ломка. Я дивилась відео фотографів на ютубі, вивчала об’єктиви та самі “бодіки”. Прокинулась зранку з думкою – треба!
Замовляю!”, – розповідає verbaaa.

І от, дівчина замовила Сanon d80. Каже, що це була “любов з першого кадру”.

Читайте також  У Франківську семеро іноземних студентів отруїлися у сендвіч-барі

Читайте більше на OGOGO!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: