Військову з Прикарпаття спіймали на хабарі (ФОТО)

30 січня прикарпатські правоохоронці виявили та зафіксували факт отримання хабара офіцером відділу морально-психологічної роботи однієї з військових частин Прикарпаття.

Про це інформує Військова прокуратура Західного регіону України.

Хабар у розмірі 1800 американських доларів (перша частина – 300 доларів) призначався за невжиття заходів щодо притягнення до відповідальності військовослужбовця строкової служби цієї ж військової частини за нез’явлення на службу без поважних причин, а також подальшого укладення контракту.

Другу частину коштів (1500 доларів) за вимогою правопорушника було передано в Києві, куди виїжджала слідчо-оперативна група на чолі із процесуальними керівниками. Корупціонера затримали на підставі ст.208 КПК України.

На даний час проводяться первинні слідчі дії з метою виявлення та фіксації вчиненого кримінального правопорушення. Окрім того, вирішуються питання щодо повідомлення старшому лейтенанту про підозру та звернення до суду щодо обрання міри запобіжного заходу.
СБУ в Івано-Франківській області інформує, що хабаницею є жінка. Правоохоронці затримали зловмисницю на одній із вулиць Києва згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання від посередника другої частини хабара у розмірі півтори тисячі доларів.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.