У Франківську під час пожеж врятували трьох людей

24 січня о 08:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у місті Івано-Франківськ на вулиці Галицькій.

До місця направлено вогнеборців частини спеціальної пожежної техніки міста Івано-Франківськ. Як з`ясувалося, горіла електропроводка між восьмим та дев’ятим поверхом 9-ти поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено електричні кабелі. На пожежі працювала ланка газодимозахисної служби, час роботи 30 хв. На пожежі врятовано жінку 1984 року народження, та ще троє людей евакуйовано на свіже повітря. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі. До ліквідації пожежі залучалося 15 чоловік особового складу на 5-ти одиницях техніки, інформує “Галка” з посиланням на Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Того ж дня о 20:27 рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківськ виїжджали на ліквідацію пожежі в Івано-Франківську на вулиці І.Франка. Горіли речі домашнього вжитку в підсобному приміщенні житлової квартири. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. На пожежі працювали 2 ланки газодимозахисної служби, загальний час роботи 40 хв. Під час гасіння пожежі врятовано 2 людей, 1924 та 1931 року народження. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. До ліквідації пожежі залучалося 16 чоловік особового складу на 5-ти одиницях техніки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.