9 способів для жінок від Діви Марії, щоб мати добрий рік та прожити його в здоров’ї та достатку

Марія дійсно може допомогти нам зробити наше життя спокійнішим і зменшити наші проблеми, якими б вони нам не здавалися важкими.

Зіткнувшись із новими викликами, можемо бути впевненими, що Божа Матір — наша Небесна Мати, може обережно привести нас до спокійного і повноцінного життя та допоможе нам сміливо протистояти труднощам і оцінити милості, які ми отримуємо від Бога. Початок року — це ідеальний час, щоб подумати про те, як ми можемо попросити Марію за підтримку. Хоча, зрештою, ми завжди можемо попросити її про це.

Скажи „так“ невідомому

Інколи так легко сказати „ні“ тому, в чому не впевнені. Але уяви собі візит незнайомого Ангела, який каже, що Бог обрав тебе, щоб ти народила Його Сина. То була визначна місія. Але Марія мала відвагу і віру, щоб відповісти „так“. Це може додати й вам відваги, щоб говорити „так“, навіть, коли не знаєте, що вас чекає.

Зберігай спокій, навіть якщо перебуваєш в складній ситуації

Коли здається, що не контролюєш ситуацію, то охоплює паніка. Але можеш за прикладом Діви Марії зберігати спокій. Марія не знала, як відреагує Йосиф на вістку про те, що вона вагітна. Але залишалася спокійна і покірна. Вона знала, що Бог дотримає Своєї обіцянки.

Будь із тими, хто цього потребує

Часто уникаємо допомоги іншим, бо думаємо, що цього не потрібно робити. Перед Марією виникало чимало труднощів. Уявіть лише біль, який Вона пережила, коли бачила мyки Свого Сина. Коли допомагаємо і підтримуємо інших, наслідуємо одну з кращих рис Марії.

Виконуй свої щоденні обов’язки

Інколи нам не подобаються наші обов’язки. Не залежно від того, чи це стосується голосування, чи оплати податків. Та подумайте: коли проходив перепис населення, Марія, незважаючи на свій стан і те, що мусила їхати у Вифлиєм на ослику, виконала вимоги закону свого часу.

Читайте також  Нова любов? Пікантний знімок Потапа з українською співачкою шокував фанатів

Допоможи своїм дітям розправити крила

Наші діти викликають в нас багато емоцій. Зокрема й переживань. Марія та Йосиф пережили справжній жах, коли 12-річний Ісус пропав на три дні. Коли його знайшли за розмовою про Бога, він запитав: „Для чого мене шукали, коли я був у домі свого Отця, в святині“. Хоча Марія й могла бути знервованою, вона обрала інший спосіб, підтримала Свого Сина на Його дорозі.

Будь покірна серцем

Марія була і буде завжди унікальна. Вона — обрана. Народила Сина Божого. Але ніколи себе через це не підносила. Коли Ісус підріс і вона спостерігала за приголомшливими подіями, все ж постійно підтримувала Його в своєму серці.

Подібно до Неї можемо покірно прийняти наше завдання і місію в житті.

Будь готова присвятити свої прагнення і потреби

Часто чуємо, що діти потребують нашого часу. Але коли ми втомлені і знервовані, подумайте про Марію — Вона присвятила Свій час і Своє життя, щоб найперше допомогти виконати місію Свого Сина і реалізувати план Бога. Це допоможе і нам визначити головні пріоритети в житті.

Вдягни деколи щось блакитне

Колір нашого одягу може мати неабиякий вплив на наш настрій. Спробуйте одягнути щось блакитне — це колір Марії, який вважають за колір віри, лояльності і віри. Це також і наша шана Їй.

Проси Її про охорону!

Якщо маєте якісь переживання, зверніться за допомогою до Марії. Просіть, щоб тримала вас поруч зі Собою і втішила.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.