Ми зустрічаємося не випадково. Людей зводить Провидіння

Один лікар-кардіолог хвилювався через своє авто. Воно зламалося, а ремонт коштував дуже дорого. У лікаря якраз були проблеми з грошима, народилася дитина, дружина не працювала. Він був звичайним лікарем, зі звичайною зарплатою. Тому ремонт йому здавався дуже дорогим.

І тут приятель його познайомив зі своїм приятелем – автомеханіком. І той Сергій якось перейнявся ситуацією і дешевше полагодив машину. Просто з симпатії.

Лікар гарно подякував, розрахувався, а потім цілу ніч не спав. Порадився з дружиною, а наступного дня зателефонував цьому Сергію і запросив зайти до себе на роботу. Механік здивувався, навіть злякався; раптом лікар вирішив його експлуатувати і ще щось змусить полагодити? Або він божевільний лікар, як в кіно, і проводить свої досліди на людях? В світі різне буває!

Але медик наполіг на своєму, пообіцяв показати щось цікаве і безкоштовно дати різних іноземних вітамінів. Одним словом, заманив лякливого автомеханіка.

Домовленостями і обіцянками змусив Сергія пройти обстеження – і точно! – виявилася страшна і небезпечна хвороба. Ще б трохи, і хлопець помер би – він не любив відвідувати лікарів.

Кардіолог домовився з колегами і Сергія прооперували. Успішно і вчасно. Врятували йому життя. Медик був хорошим, досвідченим фахівцем. І за зовнішністю автомеханіка, за його диханням і кольором губ запідозрив недобре. А потім врятував життя людині!

Так нерідко буває. Ми зустрічаємося не випадково. Треба дуже уважно ставитися до зустрічей в житті. Якщо людина нам щось дає, допомагає, робить послугу просто з симпатії – ми теж їй можемо допомогти. Обмін завжди передбачений між хорошими людьми. Іноді це – гроші. Іноді – життя, як в цьому випадку.

Читайте також  Понад 200 вагітних українок хворіють на коронавірус

Ми дуже потрібні одне одному. І неодмінно треба подумати, отримавши щось від людини – навіщо ми з нею зустрілися? І теж щось віддати. Те, що ми маємо…

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.