“Серце Дмитра тьохнуло, коли він вперше побачив дівчину свого товариша”: Наpoдила від коханого, а заміж пішла за його кращого друга

Діма і Андрій жили поруч і вчилися в одному класі, потім вступили в один ліцей і закінчивши його, вирушили разом служити. Час від часу у них траплялися романи, але всі вони не були серйозними.

Серце Діми тьохнуло, коли він побачив Андрія з Вікою. Дівчина йому дуже сподобалася, якщо не сказати більше. Але, вона була без тями від друга і хлопець не став вставати між ними. Насилу, але він все ж зміг заглушити свої почуття.

Пара то сварилася, то мирилася, стосунки не були рівними. Діма просто спостерігав за ними з боку.

На початку весни Андрій прийшов похмурий до друга. Він повідомив йому про те, що Віка вaгітна і не хоче робити аbорт.

Діти в плани хлопця не входили, як і одружуватися.

Йому було просто зручно з Вікторією і добре. Але Дмитро цього разу не погодився з товаришем, як і з тим, що дівчина тепер має сама виховувати дитину. Проте, Андрій вже все вирішив – купив квитки до брата в столицю і просто втік від відповідальності.

Увечері наступного дня Дімі зателефонувала схвильована Вікторія, яка не могла знайти Андрія та додзвонитися йому. Той поїхав і не попрощавшись з нею і навіть змінив номер телефону.

Дізнавшись правду, дівчина почала ридати. Вона насправді любила Андрія і зовсім не хотіла вбuвати їх спільну дитину. Діма усіляко заспокоював її, намагався переконати, що все ще налагодиться.

Час від часу Діма дзвонив Вікторії, цікавився як у неї і у її майбутньої дитини справи. Про їх спілкування він нічого не говорив Андрію, з яким часто списувався в соцмережах. В термін Віка народила дочку, яку назвала Оленкою, в честь своєї матері.

Читайте також  «Я просила Бога померти швидко». Про голод, страх і фільтраційний табір вустами 17-річної дівчини з Маріуполя

Діма все частіше і частіше заходив в гості до молодої мами, купував подарунки малечі. Зрештою, він уже давно зрозумів, що кохає Віку і хоче жити з нею і її дочкою.

Віка ж ставилася до нього як до друга і вона все ще вірила, що Андрій до неї повернеться. Чоловік же насравді, вже давно жив з іншою дівчиною, яку нібито дуже кохав.

Коли Олені виповнився рік, Дмитро наважився відкритися Вікторії і розповісти про свої почуття. Дівчина категорично відмовилася навіть дослухати його до кінця, вона не бачила в ньому чоловіка. Тільки коли хлопець сказав, що Андрій збирається одружитися з іншою і час би вже його відпустити, вона заплакала і перестала здивовано дивитися на нього.

Діма все ж зміг домогтися прихильності дівчини, її любові, нехай на це і пішло кілька років. Він відчував, що це його половинка і не хотів її відпускати. Пара одружилася, Оленка називає Діму татом, обожнює свою молодшу сестричку, якій нещодавно виповнилося 5 місяців.

На жаль, рідня Діми і його друзі не вірять в щирість почуттів його дружини. Вони все намагаються звинуватити її в тому, що вона просто вчепилась за єдиного, хто нею та її донькою зацікавився.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.