В наступному році відпустіть людей, які не готові вас любити

Немає нічого важчого, але саме це і є найважливішим: не розтрачувати свою любов на тих, хто не готовий відповісти взаємністю.

Припиніть брати участь в неприємних розмовах з тими, хто не хоче змінюватися. Не зустрічайтеся з тими, для кого ваша присутність не має значення. Не ставте на перше місце тих, для кого ви стоїте під запитанням. Не любіть тих, хто не готовий любити вас у відповідь.

Знаю, що в людині закладене природою робити все можливе заради завоювання довіри і поваги навколишніх, але в деяких випадках це лише забирає у вас час, енергію і розсудливість.

Пам’ятайте, коли ви починаєте жити на повну, демонструючи всю свою радість, азарт і силу волі, це подобається далеко не всім. Але це зовсім не означає, що вам потрібно змінитися. Просто перестаньте дарувати свою любов тим, хто її не заслуговує.

Якщо вас кинули, образили, бездумно забули або просто ігнорують ті люди, з якими ви провели дуже багато часу, то ви зробите собі лише гірше, якщо продовжите і далі ділитися з ними своєю енергією і часом.

Справа в тому, що ви підходите для спілкування далеко не кожній людині, і навпаки. Це і робить таким особливим той самий момент, коли ви знаходите собі справжнього друга або кохану людину, з якими потім розпочинаєте стосунки. Ви обов’язково зрозумієте цінність всього цього, особливо, якщо раніше воно було вам недоступним.

Чим довше ви намагаєтеся змусити когось, хто не здатний на любов, полюбити вас, тим частіше позбавляєте себе можливості побудувати справжні стосунки. Любов чекає на вас. На Землі живуть мільярди людей, і багато хто з них можуть вам підійти, тому що віддають такі самі духовні вібрації і поділяють ваші погляди на життя.

Читайте також  «Коли Бог дає, то не міряє, а як бере, то не жаліє»:–Господи, як нам далі жити? – піднімаючи руки до небес, голосила посивіла від гopя мати

І чим довше ви будете залишатися в тіні, тримаючись за людей, які використовують вас як варіант на крайній випадок, тим довше ви заважаєте собі стати частиною спільноти своєї мрії.

Можливо, якщо ви почнете рідше виходити в люди, то будете менше подобатися іншим. Може, про вас взагалі забудуть. Можливо, якщо ви припините свої спроби зберегти стосунки, то вони помруть. Можливо, якщо ви перестанете любити, то любов між вами зникне. Але це не означає, що ви самі зруйнували свої стосунки.

Просто єдиною річчю, яка підтримує ці стосунки, була енергія, якою ви, і тільки ви їх наповнювали. І це ніяка не любов. Це просто прихильність.

Те, що ви даєте цьому світу щодня, в кінцевому підсумку зробить ваше життя багатшим. А те, чому ви присвячуєте свій час, визначає вашу сутність.

Коли ви усвідомлюєте це, то починаєте розуміти, чому вас так турбує марна трата часу на людей, які погано з вами поводяться. Коли ви працюєте не на тій роботі, перебуваєте не в тому місці або живете не в тому місті, ви почнете усвідомлювати, що найважливіша річ, яку ви можете зробити для свого життя, себе і всіх ваших знайомих, це наполегливо захищати свою енергію.

Зробіть своє життя притулком, в якому знайдеться місце тільки для небайдужих людей, які вміють слухати і спілкуватися.

Ви не зобов’язані рятувати ближніх, не зобов’язані бути з людьми і, хвилина за хвилиною, дарувати їм свій дорогоцінний час тільки тому, що вам їх шкода. Чи тому що ви «повинні», чи тому, що їм погано або, що найголовніше, тому що ви боїтеся комусь не сподобатися. Ви повинні зрозуміти, що ви самі творите свою долю. І вам потрібно приймати тільки ту любов, яка здається вам гідною.

Читайте також  У 80 років дідусь став моделлю: «гарячий красень Китаю»

Вирішіть для себе, що ви заслуговуєте справжніх друзів, стосунків і абсолютної любові з боку здорових людей, спраглих розвиватися. Можливо навіть, ви їх поки не знаєте, але це ненадовго… Зробіть це, і незабаром ви побачите, як швидко почне змінюватися ваше життя.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.