Ще 11 франківських атовців і сім’я з дитиною з ДЦП отримали договори на квартири (ФОТО)

У п’ятницю, 28 грудня, у Франківську урочисто вручили документи на квартири франківським атовцям і сім’ї із дитинкою, хворою на ДЦП.

За сприяння ЖБК “Соціум” бійці отримали 6 квартир (дві двокімнатних і чотири однокімнатних) і ще 5 (одна двокімнатна і 4 однокімнатних) – за проектом “Житло воїнам АТО”.

Цьогоріч це вже п’яте вручення житла атовцям і одинадцяте за останні два роки, інформує “Галка”.

Заступник голови правління Міської асоціації учасників АТО Василь Андріїв каже, що сьогоднішній день знаменний тим, що в програму включили сім’ї з дітьми з проблемами ДЦП.

Мати-одиночка, яка вже 11 років виховує донечку з особливими потребами у складних побутових умовах, Віра Пеца-Довбуш отримала в подарунок однокімнатну квартиру.

“Ці люди мають велике добре серце. Моя донечка відчула підтримку цих милосердний людей. Це найкращий подарунок. Дякую вам!”, – ділиться враження жінка.

Боєць Роман Козак, який теж отримав житло, подякував міській асоціації за значну підтримку.

“Щиро дякую всім бійцям за проект і ті дії, які вони роблять. Підтримка дуже важлива. Дякую за допомогу”, – каже атовець.

Василь Андріїв зазначає, що за 2 роки франківські бійці АТО отримали вже 148 квартир.

“Цьогоріч близько 80-ти. У 2019 році плануємо роздати не менше 100 площ. Окрім цього, ми вже оголосили про формування 5,6,7 черги на квартири, адже ще близько 540 бійців претендують на житло”, – додає Андріїв.

Довідково: проект «Житло воїнам АТО» функціонує з жовтня 2016 року. ЖБК “Соціум” – з березня 2017 року. Суть проекту полягає в тому, що франківська міська влада надає земельну ділянку Івано-Франківській ветеранській організації. На цій ділянці атовці пропонують інвестору-забудівнику спільне зведення багатоповерхового житлового будинку.

Читайте також  Не виключаю, що нам, трьом слов'янським народам, доведеться захищати цілісність України від Польщі, - Лукашенко

Частину квартир віддають учасникам АТО, згідно з договором про спільну співпрацю. Проект ЖБК “Соціум” хлопці впроваджують самостійно – це продовження програми “Житло воїнам АТО”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.