Пара з Прикарпаття бореться за перемогу у шоу “Чотири весілля” (ВІДЕО)

У новому сезоні реаліті-шоу «Чотири весілля», що виходить на телеканалі ТЕТ, взяла участь пара з Коломиї.

Цього тижня за перемогу змагаються: столична співачка Аліна, селянка з Рівненщини, ромська принцеса з Закарпаття та коломийська продавчиня Леся.

Леся – 25-річна заробітчанка і продавчиня із Коломиї. Її нареченого звати Володимир і він, декілька разів на день ходив в магазин, але прикарпатку не помічав.

Пара зустрічалася тиждень, після чого хлопець зробив дівчині пропозицію, під час прогулянки у Вінниці, біля фонтанів, пише ГК.

Весілля на Прикарпатті відгуляли в сучасному українському стилі з коломийками та карпатськими традиціями. Вбрання наречених було сучасним, а Леся була у пишній сукні кольору айворі.

На святкуванні було понад 150 людей. Частували всіх смаколиками української кухні, зокрема самогон, сало, закуска з козацького столу.

Суперниці оцінювали весілля коломийської пари за трьома критеріями: весільна сукня, місце проведення та меню. В результаті Леся та Володимир отримали такі бали – 24+27+22=73. Це найвища оцінка серед усіх учасниць.

Проте вирішальним буде голосування за загальне враження, у п`ятницю, яке і визначить переможців шоу «Чотири весілля» на цьому тижні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.