Капни 5 крапель на руку і протри лице, щоб стерти зморшки і плями

Час нещадний навіть до таких прекрасних істот, як жінки. Роки малюють на їх красивих обличчях зморшки, а іноді і пігментні плями.


Чим сухіша шкіра у жінки, тим раніше ці неприємності виникають. Тому косметологи рекомендують регулярно зволожувати і живити її. Натуральні масла справляються з цим завданням краще, ніж будь-які штучні креми.

Представляємо тобі топ найпопулярніших масел для шкіри обличчя.

Масло жожоба

Жожоба – це вічнозелена рослина, поширена в північноамериканських пустелях. Виділення з нього масло має унікальний склад.

У ньому міститься ейкозенова кислота, яка покращує клітинний обмін і регенерацію тканин шкіри, корисні для шкіри бегенова і нервонова кислоти. Колен, що міститься в ньому, майже ідентичний тому, що виробляється людиною.

Касторове масло

Кетамін часто використовують для зміцнення волосся, брів, вій. Але і для шкіри навколо очей воно теж дуже корисне. Воно містить олеїнову, лінолеву, рицинолевої кислоту, які швидко засвоюються. На відміну від інших масел не створює жирну плівку на обличчі при висиханні.

Оливкова олія

Це універсальний засіб. Його і всередину вживати корисно, і зовнішньо. Оливкова олія більше зволожує, ніж живить шкіру. Крім того, вона вважається базовим, її можна поєднувати з іншими косметичними засобами. Наприклад, додавати по кілька крапель в нічний крем.

Мигдальне масло

Мигдаль – ще один продукт, користь з якого можна отримувати нескінченно. Він багатий білком і ненасиченими жирами, які живлять організм зсередини. А також жиророзчинними вітамінінами, магнієм, кальцієм і іншими мінералами, які живлять шкіру ззовні.

Мигдальне масло має легкий відбілюючий ефект. Воно оживляє шкіру, що в’яне і відновлює її тон.

Лляна олія

Лляна олія відрізняється від інших масел тим, що містить протеїни. Цим обумовлена її омолоджуюча дія на шкіру обличчя.

Читайте також  Переплюнула маму! Донька Ольги Сумської звалила всіх наповал своєю красою, ви впадете від цієї красуні

При регулярному використанні лляної олії спостерігається ефект ліфтингу. Підтягнутий овал обличчя без операцій – те, про що мріють багато жінок.

Масло шипшини

Масло шипшини містить більше п’ятнадцяти видів жирних кислот. Велика масова частка припадає на лінолеву і ліноленову кислоту, які підвищують захисні сили епідермісу. Це масло також багате на вітамін А, який бореться з віковими змінами шкіри, і вітаміном С, який захищає шкіру від дії вільних радикалів і насичує її киснем.

Масло обліпихи

Масло обліпихи містить фосфоліпіди, які відновлюють жировий обмін в тканинах.Після його застосування шкіра не стає жирною і не блищить. Воно також багате стеринами, протизапальними речовинами, які працюють як антисептик.

Фруктові кислоти обліпихової олії виробляють омолоджуючий і цілющий ефект: вирівнюють колір шкіри, сприяють загоєнню ран, знімають роздратування.

Персикове масло

Вітаміни А і Е, які містяться в персиковому маслі, підвищують тургор шкіри, м’яко зволожують її і вирівнюють. Вітамін В15 покращує кровотік в тканинах. Після його використання шкіра на дотик стає приємною і оксамитовою, як персик.

Кокосова олія

Омолоджуючу дію на шкіру обличчя виробляють миристинова і лауринова кислоти, які містяться в кокосовій олії. Фолієва кислота і тіамін борються з висипаннями і вуграми.

Також кокосове масло використовують для боротьби з опіками і як захист від сонячних променів. Воно регенерує і оновлює шкіру на клітинному рівні.

Яке масло краще вирішувати тобі. Всі вони натуральні, тому ніякої шкоди не заподіють. Орієнтуйся, як на застосування масла відгукується твоя шкіра. Після використання вона повинна ставати кращою, бути більш пружною, підтягнутою, гладкою і приємною на дотик. І що дуже важливо – не повинна ставати жирною і покриватися плівкою.

Читайте також  Типи недоглянутих та нежіночних

На даний момент відгуки жінок свідчать про те, що найкращі масла – оливкове та кокосове. Ними користується більшість. Можливо, ще й тому, що вони найпоширеніші і недорогі. А це ще раз доводить, що найкраще може бути доступним.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.