Резонансне вбивство Ноздровської: суд ухвалив рішення у гучній справі

Шевченківський районний суд Києва 12 грудня продовжив на два місяці тримання під вартою обвинуваченого у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрія Росошанського.

Про це розповів адвокат сім’ї загиблої Олександр Панченка. Також він прокоментував заяву захиста Росошанського, який вимагав змінити запобіжний захід обвинуваченому з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт, повідомляє Обозреватель

За словами Панченка, адвокат Росошанського посилався на докази, які не були вивчені судом.

“Я вважаю, що це було зроблено з метою вплинути на загальну думку і думку присяжних”, – розповів він.

Батько і мати Ноздровської впевнені, що вбивство їх доньки скоїв Юрій Росошаський. При цьому вони вважають, що чоловікові допомагали кілька людей.

Про це говорять деякі факти які раніше назвала мати загиблої Катерина Дуняк. За її словами, на тілі дочки нарахували 17 ножових ран і 16 синців і саден. У той час як Росошанський-старший говорив, що вдарив її дочка ножем три рази.

Олександр Панченко раніше розповідав нашим журналістам, що ширина ран на тілі вбитої за даними судмедекспертизи була різною: 3-4 см і 7-8 см. Це може говорити про те, що поранення наносилися взад-вперед, вліво-вправо, як і те, що було кілька ножів.

На слідчому експерименті Юрій Росошанський, за словами Дуняк, проніс статиста всього три метри (за даними слідства, вбивця ніс труп більше кілометра ).

Батьки не вірять, що їхню дочку вбили на зупинці с. Демидов. За словами Катерини Дуняк, це людне місце, до того ж крики її дочки почули б люди.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.