Калуський рок-гурт записав кліп про родину полеглого бійця з позивним «Санта»

Рок-гурт “Широкий лан”, спільно з командування сил спеціальних операцій ЗСУ та воїнами 3 окремого полку спеціального призначення ім. Святослава Хороброго презентували кліп “Татові на Небо”.


Сюжетна лінія кліпу базується на реальних подіях – історії родини, яка втратила чоловіка і батька на війні, де дитина надсилає листи «татові на небо». Попри трагічний бекграунд, і кліп, і пісня є оптимістичними і життєствердними, пишуть в Міноборони.

Роман Бочаров з позивним «Санта» народився в Луганську. З самого початку війни на Донбасі встав на захист рідної землі від окупантів. Боєць спочатку воював у складі патрульного батальйону міліції особливого призначення «Тимур», пізніше – «Дніпро-1» і нарешті – в лавах 3-го окремого полку спеціального призначення.

Разом з дружиною Роман виховував трьох дочок, з початком війни вивіз родину в Дніпро, а потім до Києва. Загинув Роман Бочаров 1 січня 2016 року.

Маленька Амалія Бочарова з 2016 року пише листи татові на небо. Коли самотужки, а коли з допомогою мами чи сестер та не зупиняється, вірячи, що батько читає. Дитина знає, що батько оберігає її і всіляко допомагає.

” Наш посил – жертва українського народу не є марною, через працю, біль і втрати ми просуваємося до перемоги, виборюючи щасливе майбутнє для своїх дітей”, – повідомив лідер гурту Святослав Бойко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.