На Київщині підліток-зачепер видерся на дах потяга та загорівся через удар струмом

14-річний хлопець у передмісті Києва сьогодні, 24 листопада, внаслідок удару струмом на товарному вагоні потяга отримав опіки ІІ-ІІІ ступеню 50% тіла.

Про це повідомляє відділі комунікації поліції Київської області.

Як з’ясували правоохоронці, до залізничної станції “Бровари” хлопець прийшов з двома своїми товаришами. Батькам він сказав, що пішов на заняття з репетитором.

“У той час, коли друзі відійшли у своїх справах, хлопець з власної цікавості виліз на товарні вагони та отримав ураження електрострумом. Від удару високовольтної лінії його відкинуло на землю та він почав горіти. На допомогу підбігли його товариші і намагалися погасити полум’я”, – повідомляють у поліції.

Зазначається, що це вже не перший випадок дитячого екстриму цього хлопця. Ще один випадок стався влітку, тоді обійшлося без травм. Хлопець виліз на троси північного мосту через Дніпро в Києві, звідки його зняли та врятували столичні поліцейські.

Наразі вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності його батьків за невиконання їхніх обов’язків щодо виховання дитини.

ТЕГИ:
зачепери, Київ, опіки, удар струмом

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.