Вже з 1 грудня! В Україні зміниться ціна на газ

З 1 грудня 2018-го компанія “Нафтогаз України” на 17% знизить мінімальні ціни на газ для промислових споживачів. Наступного місяця ціни на блакитне паливо для промисловості складуть 11,2 грн за кубометр.

У листопаді вартість газу становила 13,44 грн за кубометр. Максимальні ціни для промисловості також знижені на 16,5% – до 12,1 грн з 14,6 грн за кубометр, повідомили у прес-службі установи.

Цінові пропозиції Нафтогазу різняться залежно від обсягу закупівлі, умов оплати та наявності/відсутності заборгованості у споживача.

Варто нагадати, що раніше повідомлялося про те, що вже з наступного року державний бюджет додатково отримає 9 млрд грн. Гроші надійдуть за рахунок підвищення ціни на газ для забезпечення побутових споживачів і виробників теплової енергії за рішенням уряду, йдеться в пояснювальній записці до проекту держбюджету на 2019 рік.

Кінцева ціна тисячі кубометрів газу для населення становить 8548,92 грн. У тариф включена вартість доставки газу та його розподілу, а також ПДВ. Такими тарифи залишаться до кінця нинішнього опалювального сезону. Тобто до весни 2019-го.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.