Лікарняний сторож поцупив електроінструмент з підсобки

Фігурантом кримінального провадження, розпочатого за фактом крадіжки майна з приміщення медзакладу, став 38-річний місцевий мешканець.
11621_9b166a2a (21)

У відділення поліції звернувся 31-річний чоловік з повідомленням про вчинення крадіжки електроінструментів та іншого господарського інвентаря з приміщення районної лікарні. На місце події негайно виїхали правоохоронці, які задокументували факт неправомірних дії невідомцем, інформує прес-служба нацполіції в області.

В ході проведення заходів щодо встановлення осіб, причетних до кримінального правопорушення, поліцейські запідозрили 38-річного місцевого мешканця, який, як виявилось, працює вартовим у місцевій лікарні. Тож, маючи доступ до підсобного приміщення, де безпосередньо зберігалися електроінструменти та господарське приладдя, чоловік вчинив крадіжку. Зловмисник зізнався правоохоронцям у скоєнні злочину та розповів, що мав намір використати викрадене у власних цілях.

За цим фатом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Згідно санкції цієї статті чоловікові загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Триває слідство.

Джерело: blitz.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: