“Вар’яти” їдуть на Прикарпаття з новою програмою

На початку червня на Бурштині та Калуші відбудуться концерти «Вар’яти-шоу» з Сергієм Притулою. Гумористи обіцяють нову програму, дотепні жарти та гарний настрій.

prytula_4

«Вар’яти» майже не жартують про політику, а смішні історії з життя гумористів, побутові сценки та добродушні кпини – здатні розсмішити будь-яку публіку, – запевняють організатори концерту. Уже шість років артисти успішно доводять на різних сценах те, що український гумор може бути актуальним і різним, без примітивного висміювання політичного болота та жартів «нижче пояса».

– «Вар’яти» вміють розсмішити і здивувати публіку, – розповідає організатор концерту, керівник івент-агенції «Мегаподія» Роман Яворський. – Приємно, що вони постійно удосконалюють свою програму, розвиваються. Отож, жителі Бурштина та Калуша уже на початку червня зможуть насолодитися новими жартами хлопців з «Вар’яти-шоу».

До речі, нещодавно закінчився другий всеукраїнський тур «Вар’яти-шоу», – повідомив у фейсбуці очільник колективу, відомий телеведучий та шоумен Сергій Притула. І хоч артисти так його не позиціонували, але майже чотири десятки концертів від Ужгорода до Дніпропетровська, від Миколаєва до Чернігова, від Нетішина до Лондона не залишають сумнівів щодо того, як його назвати. Не забували «Вар’яти» і про волонтерську діяльність, 200 000 гривень з туру передали на купівлю і ремонт джипів, оптику, спорядження для роботи під водою для військових інженерів, 120 000 гривень – на утримання реабілітаційного центру для бійців АТО «Крок назустріч» у Тернополі. Обіцяють підтримувати військових і надалі.

Отож, «Вар’яти-шоу» запрошують на свято гумору та хорошого настрою:
3.06. – Калуш, Палац культури “Юність”, 19.00.
5.06. – Бурштин, Палац культури “Прометей”, 18.00.

 

Джерело: http://paralleli.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: