Біда не приходить одна: Сім’я з Косова просить підтримки небайдужих (фоторепортаж)

2 жовтня у Косові загорівся будинок, у якому проживала мати з двома дітьми. На щастя, всі залишились живі. Однак, вогонь пошкодив дах та частково будинок.

Тож сім’я просить матеріальної допомоги небайдужих, адже більшість коштів йдуть на лікування онкохворого маленького сина.

У розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо Вікторія Зоркіна розповіла, що вони змушені надалі жити в погорілому будинку. Дах вдалось перекрити за підтримки небайдужих людей. Однак, всередині хати вогонь наробив біди.

“Ми шукали нове помешкання, але, те, що знайшли, неможливе для проживання дітей. Тому облаштували одну кімнату. Тісно, зате вдома. Роботи ще багато. Хата дерев’яна, глиняні стіни…Це все посипалось, а підлоги та стіни замочені. Ми тільки звели дах та плівками позатягували його боки, щоб не було холодно зимою”,- ділиться Вікторія Зоркіна.

Слід зазначити, це не єдина проблема косівської сім’ї, адже у семирічного сина Вікторії Тимофійка два роки тому діагностували пухлину на стовбурі головного мозку.

У березні 2017 року Тимофій потрапив до Інституту раку у Київ. Там маленький прикарпатець пройшов хіміотерапію та опромінення. Кожних три місяці сім’я змушена їздити туди на контрольне обстеження.

“Так і живимо, чомусь проблеми не хочуть нас залишити. Тішить те, що Тимофій після всього перенесеного має можливість бігати та відвідувати школу. Кожна поїздка до Києва обходиться у немалі кошти для нас. Процедури, які ми проходимо, займають не менше ніж тиждень, + дорога та проживання…”,- каже косівчанка.

Відтак жінка просить небайдужих підтримати їхню родину у важкий для них час.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: 5168 7573 4997 5161

Телефон мами: 0985311691

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.