Франківці Леся і Рома заручилися на Битві екстрасенсів та припинили участь в телешоу

Леся каже, що чекала на це освідчення 10 років. Тому пара вирішила, що заручини для них важливіші за участь у проекті.
У шостому випуску пара пройшла одне з випробувань. А в наступному – Леся припинила участь через ворожі стосунки Роми й ще одного учасника проекту. Аби не втрачати кохану, Рома пішов за нею і подарував їй обручку.

Рома працює з камінням і мінералами. Леся – помічниця Роми, він називає її своїм «павербанком». Працювати екстрасенс може тільки в парі з нею.

Здібності Роми проявилися ще в дитинстві, коли хлопчик загубився в печерах разом з другом. Тоді шлях до виходу йому вказали камені, які вібрували. До сих пір екстрасенс носить камінь з тих печер, який залишається найсильнішим інструментом. Дар Лесі з’явився теж у дитинстві дівчинка тонула в річці, але раптом рожева куля виштовхнула дитину на поверхню. Дівчина вірить, що це був ангел охоронець.

Пара впевнена, що вони обоє потрапили на Землю з важливою місією.

“У шостому випуску екстрасенсам доведеться розібратися у справі, яка сколихнула усю Одесу. Рік тому у дитячому таборі «Вікторія» спалахнула пожежа, яка забрала із собою життя трьох маленьких дітей. У їх числі була 9-річна Натуся. Батьки дівчинки й досі не можуть оговтатись і не знають, кого звинувачувати у тому, що сталося. Адже офіційної причини загоряння так і немає”, – йдеться на сторінці проекту “Битва екстрасенсів”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.