“За два місяці можу заробити собі на квартиру” – франківчанин закордоном працює агентом порностудії

Франківчанин Євгеній Василинюк за кордоном працює агентом порностудії. Робота цілком легальна. В обов’язки нашого земляка входить підбір акторів для зйомок.

Команда OGOGO! поспілкувалась з Євгенієм Василинюком, який працює порно-агентом у студії Woodman Casting. Франківець розповів про свою незвичну роботу.

“Я випадково почав працювати у порно-індустрії, не знав ким буду. Просто підвернулась можливість і я вирішив нею скористатись, знаючи що це дуже рідкісна робота. Мій друг працював у порно, я знав про це, адже він розповідав, потім я й сам долучився і “понеслась”. Це законний бізнес за кордоном. Звичайна офіційна робота”, -каже Женя.

Чоловік працює за кордоном, у його обов’язки входить підбір дівчини на відповідну роль та підписання контракту:

“Я працюю в Парижі, Празі та Будапешті. Моє завдання – взяти контракт на студії, привезти до дівчини, дати їй підписати, відвезти на студію і отримати гроші. Або підшукати потрібну дівчину на відповідну роль (але як правило пошук іде в базі акторок).

Охочих працювати – хоч відбавляй. Дівчата самі приходять. Критерії відбору завжди однакові – худі, високі, підкачані та з гарними формами. Франківок там немає, взагалі не працюю з українками”, – розповідає Євгеній.

На питання, чи сам знімався у порно, хлопець відповідає негативно, адже вважає себе актором не того жанру:

“Актор тому, що я багато де знімався: “Битва екстрасенсів”, “Говорить Україна” (у якості експерта), “Інсайдер”, “Інтуїція” та багато іншого. Давав штук 12 інтерв`ю, Я люблю зніматись – це моє хобі, тому всюди і знімаюсь.”

Рідні Євгена не проти, що він працює у порно-агентстві, ставляться з розумінням:

“Близькі шикарно ставляться, тому що за 2 місяці я можу заробити собі на квартиру. Ідеальна робота за ідеальні гроші”, – каже хлопець.

Читайте також  У поліції розповіли про подробиці смертельного ДТП у Ямниці

Хлопець має стосунки і розповідає, що дівчина також нормально ставиться до його професійної діяльності:

“Ми познайомились в інтернеті, дуже давно. І вона знала від початку, ким я працюю. Нещодавно брали участь у проекті ЛавЛавКар, це багато дало нашим стосункам. Проект був дуже цікавим, ми отримали море пригод, спільний адреналін, шикарні спогади.”

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.