В Івано-Франківську можуть з’явитися підземний та наземний паркінги (відео)

Паркування – одна із найгостріших проблем Івано-Франківська. Найбільша біда – центральна частина міста. Містяни вже звернулися до чиновників з електронною петицією в якій вимагають побудувати багатоповерхову чи підземну автостоянку в центральній частині міста.

pidzemnyy

Навести лад та розчистити вуличні артерії від транспорту у середмісті взялася нова поліція. Зокрема, мешканці міста втішені новим виглядом вулиці Січових Стрільців – без корків, пише Фіртка із посиланням на Побудовано в Івано-Франківську.

 

Забезпечити водіїв паркомісцями гарантують місцеві забудівники. Тож взялися за досить амбітний проект. Він дуже затратний, проте відповідатиме всім європейським стандартам.

Між нами і акціонерним товариством “Промприлад” є договір про співпрацю, який ми реалізуємо вже другий рік. Нами розроблені пропозиції, які спільно з міською владою вивчаються, обговорюються. По будівництву житлового комплексу із соціальним напрямком його завантаження”, – розповів директор будівельної компанії “Спілка забудівників” Філ Буд Спілка Забудівників Микола Филюк.

 

Відтак у середмісті, на вулиці Мельника (навпроти квіткового ринку), невдовзі з’явиться перший в Івано-Франківську паркінг – підземний. Який здатний помістити майже 300 автомобілів.

“Цей житловий комплекс є принципово новим для нашого міста. Автомобілі всі будуть знаходитись у підземній його частині, яка зможе прийняти одночасно понад 270 авто”, – каже Микола Филюк.

 

Одним паркінгом місто від транспорту не звільниться. Тому компанія “Спілка забудівників” обіцяє франківцям ще одну наземну багатоповерхову автостоянку – на тій же вулиці Мельника.

 

джерело http://firtka.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: