Ну а він то куди? В Україні з’явився ще один кандидат у президенти

Загальнонаціональний з’їзд Соціалістичної партії висунув єдиного кандидата в президенти, змінив символіку і прийняв рішення про участь СПУ в місцевих виборах.

З’їзд пройшов в суботу Києві, в його роботі брали участь 2,5 тисячі осіб повідомляє прес-служба СПУ на офіційному сайті партії.

Для висунення єдиного кандидата на пост президента України була запропонована кандидатура лідера СПУ Іллі Ківи. В результаті голосування рішення про висунення І. Ківи для участі в президентських виборах було прийнято одноголосно.

«Для мене це важкий хрест і відповідальність. Я буду робити помилки, хочу вам відразу про це сказати. Але я буду боротися, буду працювати над собою. І я знаю, що з вашою підтримкою ми обов’язково переможемо. Можу вам сказати точно, і в цьому ви можете мені довіряти, – я ніколи не зраджу. Батьківщина у мене одна. Я клянусь вам бути чесним і відданим своїй країні », – сказав І. Ківа.

Далі члени СПУ одноголосно проголосували за затвердження нової символіки партії, яка зображує сильний і вольовий кулак.

«Змінюється курс, змінюється напрямок нашої партії. Ми будемо боротися. Кулак завжди уособлював боротьбу і єдність. Цей Кулак – запорука перемоги над злом, корупцією, злочинністю. Кулак – це те, що збереже наше майбутнє », – зазначив І.Ківа.

У заході взяли участь члени Політичної ради СПУ і голови регіональних організацій партії. На з’їзд також прибули представники УТОС і УТОГ. Багато з них вийшли на сцену, щоб висловити свою позицію щодо сьогодення і майбутнього України.

«Влада зайнята виключно особистою наживою і власним збагаченням замість того, щоб займатися країною і поліпшенням якості життя людей. Країну розтягують по кишенях, не думаючи про людей і про майбутнє. В країні процвітає корупція, загорнута в красивий фантик від цукерок. Країна загрузла у війні, а нам розповідають про численні реформи і кажуть, як скоро все буде добре …. Ми входимо в політичну боротьбу – ці вибори визначать дуже багато для нашого народу », – заявив голова Запорізької обласної організації СПУ Володимир Чарленюк.

Читайте також  «Попросила не пити горілку»: жінка жорстоко вбила обігрівачем 8-річну дитину та її матір

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.