На українське місто обрушилася стихія, вулиці йдуть під воду: перші подробиці та кадри

Один з найбільших міст України атакувала природна стихія, в результаті чого його вулиці почали йти під воду. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.


Так, тротуар і прибудинкова територія у Дніпрі опинилися під водою. Через негоду, на тротуарі утворилося місиво з листя і землі. Також видно, що по вулицях «річкою» ллється вода.

Примітно, що підтоплення відбулося на центральному перехресті міста – Пилипа Орлика та проспекту Поля.

На опублікованих кадрах видно, що ліквідувати наслідки НП не поспішають – на місці потопу не видно жодної машини рятувальників або комунальників.
Як повідомлялося раніше, працівники місцевого водоканалу проблему вирішити не можуть, каналізація продовжує розтікатися. У Дніпрі більше доби в одному з дворів фонтанує каналізація.

Затоплений весь двір, а також підвали багатоповерхівок.

Бригада водоканалу намагалася вирішити проблему вчора до дванадцятої ночі, але так і не змогли. За їх словами, причина аварії — каналізація забита піском, тому всі нечистоти виходять через верх.

Однак мешканці будинків житлового масиву «Лівобережний-2» стверджують, що подібне відбувається щороку, як тільки починаються дощі. Також стверджують, що така ситуація на території всього району.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.