В Івано-Франківську невідомі намагались викрасти дитину

Ввечері, 26 жовтня, в районі вулиць Молодіжна – Миру – Вовчинецька в Івано-Франківську невідомий намагалися викрасти дитину.
Про це мережі Facbook повідомив місцевий тренер з джиу-джитсу Віталій Стасів.

За його словами, хлопчика переслідували та намагалис викрасти близько 20:00 у приватному секторі, коли той повертався додому з тренування.

“Білий бус впродовж тривалого часу слідував за хлопчиком, вулицею а потім перевулкам, допоки дитина спанікувавши, не впала і не побилася з самоката. Помогла жінка, яка йшла неподалік, зреагувавши на крик дитини, прогнала чоловіка, що швидко наближався до дитини з машини, привела дитину додому. У хлопчика побиті руки і телефон, стрес.

Прошу всіх кого це може стосуватися вжити заходів для попередження таких ситуацій, обов’язково супроводжуйте дітей, особливо в темну пору доби і ведіть роз’яснення як себе вести з чужими і незнайомими людьми, як діяти в небезпечних ситуаціях”, – написав Стасів.

У коментрях мати хлопчика Alina Dolincka зазначає, що хлопчик отримав такий стрес, що хвилин 15 говорити не міг зовсім.

Як розповіли Бліц-Інфо у прес-службі патрульної поліції, повідомлень щодо спроби викрадення дітини не надходило.

“Вчора ми отримали в орієнвування даний транспортний засіб. Однак інформацію не змогли перевірити, бо не виявили автівку”, – зауважив прес-секретар Микола Гурак.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.