Тіло 2 місяці пролежало в квартирі: Молода жінка вбила співмешканця своєї померлої матері

Поліцейські затримали молоду жінку, яка через помсту вбила 60-річного чоловіка, повідомляє СК ГУНП області.

Жахливий злочин стався в Шепетівці. Тіло потерпілого 2 місяці пролежало в квартирі, аж поки сусіди не забили на сполох. Підозрювана двічі давала неправдиві свідчення і намагалась перекласти вину на інших осіб, проте працівники поліції встановили реальний перебіг подій і затримали зловмисницю.

В поліцію звернулися сусіди потерпілого, адже господаря давно не було видно, а з квартири йшов неприємний запах. Зайшовши всередину, правоохоронці виявили тіло 60-річного чоловіка з гнилісними змінами та тілесними ушкодженнями у вигляді рани на тім’яній ділянці голови. Стало зрозуміло, що чоловік помер не своєю смертю.

“Вбивство сталось майже 2 місяці тому, 3 вересня, у день народження чоловіка, – розповідають копи. – Святкував він його з 27-річною дочкою своєї колишньої співмешканки. Сама співмешканка померла ще взимку від епілептичного нападу. Та, за словами затриманої, вона обвинувачувала в смерті матері потерпілого і хотіла йому помститися.”

Того дня вони разом розпивали спиртне. Коли дівчина пішла за черговою пляшкою, по дорозі назад прихопила палицю і побила нею пенсіонера, після чого зникла з місця події.

Під час спілкування з поліцейськими зловмисниця спочатку запевняла їх, що вбивство скоїв її знайомий. Перевіривши інформацію, правоохоронці з’ясували, що в той час зазначена нею особа перебувала на роботі в іншій області. Потім затримана спробувала перекласти вину ще на одного чоловіка, але перевірка знову показала неправдивість її свідчень. Врешті-решт, під тиском доказів вона зізналась у скоєному.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 – умисне вбивство Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі.

Зловмисниця перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі з’ясовують усі обставини події.

Читайте також  Міс Україна Всесвіт, прикарпатка Олеся Стефанко, вперше стала мамою (ФОТО)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.